ja sie pytam gdzie jest odpal na perle ...
ja sie pytam gdzie sa te dobre wyniki o jakich zapewnial prezio ...
ja sie pytam juz o nie malutki zysk netto jaki ksiegowy pokazal zeby nie bylo calkowitej tragedii, ja sie pytam o przychody spolki ktore z 3 spadly na 2 melony
ja sie pytam gdzie te zlecenia dla spolki, czy oni sa mocni tylko na okablowanie remizy strazackiej w Pruszkowie i stadionu w Gliwicach ? to niech na wieksze przetargi startuja w polaczeniu z innymi ? tyle stadionow sie robi, ja juz nie kaze im wygrac na narodowym w Wawie, albo u mnie w Gdansku
po co jest Wasko w akcjonariacie ?
ja sie pytam kto kupi te akcje od tych co lykneli w promocji za 22 i 23 ?
kolejka do sprzedazy po 24 juz ma 2 kilometry
ja sie pytam co teraz ?
:D
odda sie to wszystko ponizej 24, a jak sie tylko za chwile pogorszy klimat na zachodzie i zrobia sie spadki na gielduni plus dodatkowo zle wiadomosci powodziowe to juz widze wyscig szczurow do sprzedazy
to co ...?
przyjmuje ktos do wiadomosci kurs na poziomie 20gr ?
przypomne sie jak bedzie na cyferblacie
a teraz piszcie o perle same superlatywy, zanecajacie leszcza, moze pare kilo odbiorze hehe
po lewej i po prawej batony, nie przewidziszs w ktorym kierunku pojdzie. Naganianie raczej nie przyniesie efektu. Ja juz nie mysle kiedy to wzrosnie czy za tydzien/miesiac/kwartal. Czekam spokojnie i wam tez radze
NCINDEX jak tylko ruszy w gore to z nim reszta spolek NC w tym ssi
Kalmar nie podzielam Twojego optymizmu, ale trzymam dwa lata potrzymam jeszcze kilka miesięcy, natomiast nabieram coraz większego przekonania, że panowie z zarzadu tej spółki zasypuja ulice Wrocławia słomą ze swoich butów, bo jak inaczej nazwać te puste obietnice (czyt. klamstwa) albo choćby ostatnią strategię, tą chyba napisali im studenci polonistyki, bo chyba nie ktoś kto konczył cos o profilu ekonomicznym. Co do kwartalnego xxx ma racje zwracajac uwagę na spadek przychodów. Pzdr
Witam i Pozdrawiam tych co mają akcje
czytając te posty mam uczucie że sami tutaj sa naganiacze na spadki by mogli sie jeszcze niżej obkupić . Osobiscie wysłałem pocztą elektroniczną zapytanie do zarzadu spółki pytanie o tresci mnie tylko znanej i co ?.nie czekałem długo dostałem odpowiedż
od nie byle kogo ,teraz wiem wiecej dlaczego takie koszty ,jaki kierunek ,cel i perspektywy.Sami powinniscie zapytać oto co was nurtuje , martwi . A na razie całe toforum to dziecinada wszyscy tutaj mają nie kg. ale tony akcji a praktycznie wczorajsze operacje to w 60% moje tran.
Pozdrawiam.