Spokojnie inm dluzsza konsolidacja ty wyzsze bybicie. Przypone niedawno SKOK skupowal i obejmowal nowa emisje po 72gr. Te tranzakcja musia odreagowac w czasie. Dziw tylko ze papier chodzi po ok 64gr a logicznym wydaje sie bariera na 72gr. Ja sie tym nie lamie i systematycznie dokupuje bo mysle ze 200 gr /stk jest w zasiegu.pozdro
III. Zysk (strata) brutto -2 276
IV. Zysk (strata) netto -2 276
Rewelacja :)
Do istotnych dokonań Spółki należy zaliczyć: podniesienie kapitału Spółki o kwotę 1.400.000,00 zł, tj. z kwoty 9.600.000,00 do kwoty 11.000.000,00 zł, w drodze emisji 7.000.000 nowych akcji serii B, o wartości nominalnej 0,20 zł każda i cenie emisyjnej 0,72 zł każda (RB 9/2010 z dnia 31 marca 2010), zmianę struktury kapitałowej Spółki poprzez podpisanie umowy z TUW SKOK kompensującej wzajemne wierzytelności z tytułu emisji obligacji i objęcia wkładów pieniężnych, osiągnięcie wysokiej dynamiki wzrostu przychodów. Przychody ze sprzedaży w I kwartale 2010 r. wyniosły 6 606 tys. PLN i wzrosły o 1 531 tys. PLN (tj. o 30%) w stosunku do analogicznego okresu roku poprzedniego.
Do niepowodzeń należy zaliczyć:
wygenerowanie straty netto w kwocie (–) 2 276 tys. zł, tj. o 2,3% wyższej w porównaniu do analogicznego kwartału roku poprzedniego.
Wpływ na wyniki I kwartału miały m.in. poniesione jednorazowo koszty, związane z restrukturyzacją Spółki. Efekty tych działań powinny mieć swoje odzwierciedlenie w wynikach kolejnych kwartałów.
Tzn cena 66 groszy to wg mnie cena za niska i to się na pewno zmieni; niestety, raport nie wyrwie eCarda z konsolidacji. Czekamy na kolejny impuls... może raport za 2 kwartał... a może podpisanie istotnej umowy :-) Od umowy a Aliorem nic nowego się nie pojawiło...
Obym się mylił, ale wg mnie nadal kiszenie - ewentualnie jazda na spekule ale to jak wróżenie z fusów.
Jak ruszy jutro to wielu na pewno to zauwazy i sie wloczy do gry lub bedzie obserwoawac.
kto wie moze ostro up.
Jesli kiszonka to nic, ja tam dalej jak beda promocyjne ceny bede zbieral ile mozna i ile bede wstanie. Dodam wedlug mnie nie ma zbyt wiele spolek o tak duzym potencjale wzrostow i rozwoju. pozdro