• ECARD chyba zapomniany Autor: ~beautiful_day [87.205.253.*]
    a coś sie zaczyna dziać.... czy sie mylę?
  • Re: ECARD chyba zapomniany Autor: ~stefek [95.171.120.*]
    Cierpliwości. Na tej spółce nie ma sensu żyć dniem.
    Tu trzeba zakopać i zapomnieć ;-)

PS. Dziś faktycznie mamy wzrost obrotów. Czyżby opóźniony raport finansowy miał pozytywnie zaskoczyć? ;)
  • Re: ECARD chyba zapomniany Autor: ~vcxz [87.206.146.*]
    Zaskoczy :)
    tzn mam taką nadzieję bo już mnie męczy ta spółka... i z chęcią zobaczyłbym na niej jakieś wzrosty by ją sprzedać :)
  • Re: ECARD chyba zapomniany Autor: ~kielbik [188.33.65.*]
    Spokojnie inm dluzsza konsolidacja ty wyzsze bybicie. Przypone niedawno SKOK skupowal i obejmowal nowa emisje po 72gr. Te tranzakcja musia odreagowac w czasie. Dziw tylko ze papier chodzi po ok 64gr a logicznym wydaje sie bariera na 72gr. Ja sie tym nie lamie i systematycznie dokupuje bo mysle ze 200 gr /stk jest w zasiegu.pozdro
    III. Zysk (strata) brutto -2 276
    IV. Zysk (strata) netto -2 276

Rewelacja :)

Do istotnych dokonań Spółki należy zaliczyć: podniesienie kapitału Spółki o kwotę 1.400.000,00 zł, tj. z kwoty 9.600.000,00 do kwoty 11.000.000,00 zł, w drodze emisji 7.000.000 nowych akcji serii B, o wartości nominalnej 0,20 zł każda i cenie emisyjnej 0,72 zł każda (RB 9/2010 z dnia 31 marca 2010), zmianę struktury kapitałowej Spółki poprzez podpisanie umowy z TUW SKOK kompensującej wzajemne wierzytelności z tytułu emisji obligacji i objęcia wkładów pieniężnych, osiągnięcie wysokiej dynamiki wzrostu przychodów. Przychody ze sprzedaży w I kwartale 2010 r. wyniosły 6 606 tys. PLN i wzrosły o 1 531 tys. PLN (tj. o 30%) w stosunku do analogicznego okresu roku poprzedniego.

Do niepowodzeń należy zaliczyć:
    wygenerowanie straty netto w kwocie (–) 2 276 tys. zł, tj. o 2,3% wyższej w porównaniu do analogicznego kwartału roku poprzedniego.
    Wpływ na wyniki I kwartału miały m.in. poniesione jednorazowo koszty, związane z restrukturyzacją Spółki. Efekty tych działań powinny mieć swoje odzwierciedlenie w wynikach kolejnych kwartałów.

jupi!
  • Re: ECARD chyba zapomniany Autor: ~Aj [89.73.124.*]
    A mnie ten raport zawiódł...

Tzn cena 66 groszy to wg mnie cena za niska i to się na pewno zmieni; niestety, raport nie wyrwie eCarda z konsolidacji. Czekamy na kolejny impuls... może raport za 2 kwartał... a może podpisanie istotnej umowy :-) Od umowy a Aliorem nic nowego się nie pojawiło...

Obym się mylił, ale wg mnie nadal kiszenie - ewentualnie jazda na spekule ale to jak wróżenie z fusów.
  • Re: ECARD chyba zapomniany Autor: ~kielbik [109.243.84.*]
    Jak ruszy jutro to wielu na pewno to zauwazy i sie wloczy do gry lub bedzie obserwoawac.
    kto wie moze ostro up.
    Jesli kiszonka to nic, ja tam dalej jak beda promocyjne ceny bede zbieral ile mozna i ile bede wstanie. Dodam wedlug mnie nie ma zbyt wiele spolek o tak duzym potencjale wzrostow i rozwoju. pozdro
  • Re: ECARD chyba zapomniany Autor: ~beautiful_day [87.205.155.*]
    mogą bujnąć: obroty ruszyły, groszóweczka, pamietamy jak ładnie było kiedyś :) gdyby USA były zielone to jutro byłoby 0,70 lekko. a tak: zobaczymy...
  • Re: ECARD chyba zapomniany Autor: subgeniusz [79.175.201.*]
    bedzie dobrze nie martwcie sie ;)
  • Re: ECARD chyba zapomniany Autor: ~beautiful_day [87.205.155.*]
    o! Pana to lubimy, prosze Pana ;) to dlaczego nic nie pisałes na temat, hmm?? dzis mnie zaskoczyli z zagrywkami w ciągu dnia...
  • Re: ECARD chyba zapomniany Autor: subgeniusz [79.175.201.*]
    ja jestem na skoku na glownym i paru spoleczkach z NC m.in mocno w Hurtimexie

ecarda obserwuje i dopinguje jedno jest pewne zostal ruszony jak dalej potocza sie losy kursu? nie wiem ;) oczy jak zlotowki ;))))
[x]
ECARD 0,00% 3,96 2015-10-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.