No ale do tego to Prezes się przeciez odniósł. Mają sprzedać 1 milion akcji Piotrowi Smólskiemu. Więc dostaną 4 000 000 gotówki a mają odkupić (jak powiedział Prezez "za kilka milionów złotych") resztę akcji właścicieli CRM SA. No ale przecież zwolnili "nawet więcej niż 57 osób".
Szanowny janko696, serdecznie poproszę o wytłumaczenie mi co masz do powiedzenia. Użyłeś mocnych sformułowań bez żadnej argumentacji, równie dobrze mogłeś swoją wypowiedź zamieścić na forum miłośników chleba razowego. Argumenty poproszę, może one rozjaśnią nam sytuację w spółce.
to jest dramat. nie rozumiem. a tak wierzyłem w tę spółkę.jak mozna tyle stracić ok 5 mln przy przychodach rzędu 8 mln. firma nie przetrzyma kryzysu, który tak szybko sie nie skończy. inwestor dziś jest jutro go nie ma. a może tylko po to a żeby nie powodować panicznej wyprzedaży wymyślono inwestora. dopóki nie wejdzie do spółki to nie ma się co łudzić i spekulować. prawdopodobnie spółka będzie spadać pod swoim ciężarem.
za małe zwolnienia. utrzymywanie potencjału w formie ludzi może się żle skończyć. przy takich stratach kwartalnych do bankructwa nie daleko.
nic nie rozumiem i nic z tego nie wiem. od około 13 zł kibicuje tej spółce. a jest tylko gorzej.
i jeszcze w ramach konfrontacji zeznań - ależ różnica nastrojów. Woliński zarząd chyba w mediach nieco się mija z prawdą albo nie panuje nad stanem firmy.