• Juś to oszust - przyczytajcie moją historię z tym gościem Autor: ~były inwestor [77.254.159.*]
    nie słuchajcie tego człowieka, on oszukuje ludzi! skusiłem się na jego systemy, podczas rozmowy były swietny - opowiadał ile to nie zarobię, roztaczał przedemną wizje mojego majątku i tego jak szybko dzieki jego systemom mogę zwielokrotnić swoje pieniądze. Najpier w ramach "testów" otrzymałem "jeden cynk inwestycyjny", który faktycznie sie sprawdził (pewnie wynikało to z ogólnej sytuacji na giełdzie i możliwości przewidzenia tego co wydarzy się w niedalekiej przyszłości). Gdy wysłałem umówiona kwote za jego niby cudowny system kontak sie urwał - ten złodziej nie odbiera moich telefonów, a jak dzwonie z innego numeru to szybko sie rozłacza. To nie była duża kwota więc zawiadomienie policji nie wchodzi raczej w grę gdyż będzie to niska szkodliwość ale jeśli ten OSZUST znajdzie kilku takich NAIWNYCH JAK JA w miesiącu to już spokojnie ma z czego żyć!

NIE WIERZCIE MU, NIE WYSYŁAJCIE MU ŻADNYCH PIENIĘDZY, to ZWYKŁY OSZUST I NACIĄGACZ!!!
  • Re: Juś to oszust - przyczytajcie moją historię z tym gościem Autor: ~mm [79.185.174.*]
    Chłopie przecież ty mieszkasz w kraju katolickim,tu oszust na oszuście. Gdy byś mieszkał w kraju muzułmańskim to co innego, tam liczy się jeszcze uczciwość i honor. Znam to z własnego doświadczenia.
  • Re: Juś to oszust - przyczytajcie moją historię z tym gościem Autor: ~maciek [84.203.32.*]
    juś jest moderatorem na tym forum, hi hi
  • mm Autor: ~linux [213.199.192.*]
    Jak ci się nie podoba ten kraj katolicki to wyjedź z niego do Kataru i już tam zostań , a co do arabów to trochę o nich wiem pracowałem we Francji naprawdę ,,zajebiści,, ludzie bhahah zastanów się gościu co piszesz
  • Re: mm Autor: ~maciek [84.203.32.*]
    ale juś to bezbożnik
[x]
MOJ 0,00% 1,70 2026-04-29 12:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.