Ten ktoś to ja .Inni nie potrafią się opanować - to kupuje ,wywale jak ogłoszą listę zaproszonych do składania ofert na zakup ZAP zakładam gdzieś po 80,xx.
Radzę jeszcze raz jeśli przeglądacie sprawdzić wyniki a to był słabszy okres (długa zima),kolejne wyniki będą bardzo dobre ,zatrudniają ludzi,zwiększają produkcję edc.
nie tylko ty zbierasz jak widac w dluzszym terminie bronimy wlasnie dlugoterminowegej lini trendu spadkowego po dywidendzie prosze przesledzic wykres ;] dla AT-owców , spadek do około 62 zł z przed 7 sesji i powrot do lini trendu pokazał ze warto go bronić - ;] będzie odbicie ktorkoterminowo w granice ok 78 - 80 zl oczywisice po zatrzymaniu wodospadu na wigu 20 macd przebite 5 sesji temu trix dzisiaj dmi przebite bedzie za okolo 5 sesji w tym czasie nie powinno spasc ponizej 66 zl ...... ostatnio siedzialem na bomi pare miechów jak widac bez rezultatów ;] niestety formacja odwroceonego spodka i trzeba czekac az sie spelni dokonca..... powodzenia dla pozostalych akcjonariuszow
Czy tylko ja mam zwidy czy wczoraj i dziś zbieranko od wystraszonych trwa.
wydaje mi się ,że fundy zaczynają przeparkowywać kapital na mniejsze spółki.
hm... nie wiem czy to fundy ale ja tez zbieram od tygodnia te akcje tak dziennie po 400 sztu mi wpada ;]
włacz sobie pivopoints i na at i zobacz czego bronimy + połowa białej swiecy z 25 marca 2009 oraz dolny cień czarnej swiecy 07.10.08 + prawdopodobna formacja podójnego dna jak sie dopełni w poniedziałek lub wtorek jazda w górę a jezeli podadza jeszcze ze pulawy kupią Anwil to mamy 100 na liczniku do konca czerwca
Podzielam Twoje zdanie o AT.Myślę ,że inni to też widzą .
Z drugiej strony AT w czasie takiego zawirowania moze sie nie sprawdzać.
Ja wczoraj zapakowałem się na max ,rozważam wyjście z Wig 20 Kghm kupowałem po 90,copper odija i to mój dylemat.Na Zap od dłuzszego czasu od 62,xx podglądam zlecenia ( często znikające ) i myślę sobie ,że mamy tu przewodnika ,który wie co robi.
tylko jest jeszcze jedna kwestia po ile i czy skarb panstwa sprywatyzuje pulawy i police napeno tanio skory nie sprzedadza ..... c/wk nie sprawdzalem ostatnio ale raczej nizsza niz 1
Potrzeby Skarbu Państwa wzrastają kolejne 10 miliardów pochłonie powódż,
Kghm nie sypnie dywidendą ,Tauron kto wie ale myślę ,że nie powtórzy PZU raczej możemy zobaczyć podobną sytuacją do Enei,Police -po ostatnich info.kiepsko to widzę .
Pozostaje ZAP - myślę ,że zakup od Orlenu mają zaklepany.Czekam na listę zainteresowanych na zakup.Jeśli Fundy będą chciały uciekać od ryzyka będą kupowały podobnie jak było z Bogdanką .
Nawiasem mówiąc jestem pod wrażeniem SP pamiętajmy ,że na przykład Lotos opchneli po 29 a Kghm po 103 .Deficyt wzrasta .
no jak widac juz nikt nie chce oddawac nizej ;/ szkoda ponizej 65 juz nie widac takiego naporu sprzedajacych niech tylko wig 20 sie ruszy to zobaczymy 70 do konca czerwca
ale tu pustki na forum widac dobry akcjonariat mamy tyle na fix zostalo do kupna ze nikt nie chcial oddawac ;] jak zacznie rosnac to dobipero przyjda szturmem do nas ;] tradycyjnie
troche mnie niepoki obrot na ktorym uroslismy zaledwie 2400 sztuk ;/ bu ale widac ze nikt z głupoty akcji juz nie sprzedawal tymbardziej ja ;] tylko szkoda bo mam tego sporo kilkukrotnie powyzej dzisiejszego obrotu.... poczekam na lepsza cene