Konsorcjum firm z Fasing na czele zawarło umowę na budowę biogazowi w miejscowości Wojnowo. Wartość kontraktu to ponad 11,3 mln zł.
Wartość umowy to 11.350,5 tys. zł.
Termin wykonania biogazowi to 31 stycznia 2011 roku.
Konsorcjum firm z Fasing na czele zawarło umowę na budowę biogazowi w miejscowości Wojnowo. Wartość kontraktu to ponad 11,3 mln zł.
Wartość umowy to 11.350,5 tys. zł.
Termin wykonania biogazowi to 31 stycznia 2011 roku.
W czerwcu startują z budową. A od sytcznia 2011 pierwsza kasa z inwestycji się pojawi.
Jak odostaną dofinansowanie do inwestycji z UE nawet do 70% to będzie malinowo
Nawet całe wory nie zaszkodzą,tylko gdzie to kupić?Takie ilości w obrocie,że głowa boli.Mój i nie mój to potęga.Że się ktoś jeszcze tym badziewiem interesuje.
Kurs się osuwa, albo będą słabe wyniki za I kw. Ogłaszają je 17.05
albo ktoś chce sztucznie obniżyć i nazbierać przed dobrymi info – bo potencjalnie mają być.
Nie wiem co robić nakupiłem trochę po 3zł i albo czekać albo wywalam
Wydaje mi się że ktoś zbiera bo codziennie 10-15K papiera się przewija. Poza tym ja trochę sprzedałem, ostatnio jak tak było to kurs poleciał z 3 na 4,90 :)
Akcji jeszcze nie mam,ale jestem zaiteresowany kupnem i kupię.Cena jest bardzo atrakcyjna i ryzyko poniesienia strat prawie zerowe.W żadnym wypadku nie sprzedawajcie. To sypie wg mnie animator,niech topi akcje zostaje nam tylko podbierać. Zauważcie, że on zawsze ustawia się na kupno i przerzuca sam sobie w dół żeby zmusić nas też do sprzedaży. Jeżeli ktoś ustawi się na kupno to po drodze wrzuci taka u nich praktyka,ale dalej rzuca już sobie.Te licencjowane gnojki z biur makleskich po 2008 rroku opanowały wiele fundamentalnie dobrych małych spółek,najpierw zdołowali,tracąc dużo akcji,a teraz chcą odkupić,ale nie dają rady.Grają rowmież na czas i chcą zmęczyć drobnicę. Nie dajcie nabrać na ich teorie ktoś kupuje,ktoś sprzedaje,bo oni próbują sterować wami rórnięż na forum.Jeżeli chodzi o czas to w ci erpliwość należy uzbroić się(nawet na dwa lata)
mi sie wydaje.ze czesc z nas czeka na konkretne info w sprawie biogazowni.dobrze ze zrozumieli ze nie utrzymaja sie z kopaln maja 20mln do wydania z emisji.spolka b.ciekwa z fundamntami.caly czas do niej wracam.cena ciekawa.ale nibezpiecznje sie przechyla w dol.pozdro