A ja wam powiem ze warto miec ta spolke. wystarczy popatrzec ile akcji jest w obrocie i jak latwo mozna by ruszyc kursem. Na NC na podobnych poziomach w tej chwili jest bodaj tylko jedna spolka, ktorej kurs mozna by latwiej wywindowac. tak ze ja trzymam, bo spodziewam sie, ze wielu dostrzega tutaj to co ja, potrzebny jest tylko bodziec.
obserwować trzeba tym bardziej że zapakowany jestem po uszy
a to że ruszy to jestem pewien nie na 100 ale na 300%
nie moge za dużo ????????pisać??????? ale trzymajcie te akcje
Dziś znów pilnowanie kursu , kto obserwował to widział,raczej nie pmyłka bo ta sama osoba by musiała się dziennie mylić, wiadomo jak dziś się sesja skończy :)
LocoZone Sp. z o.o.
Wyniki spółki wyraźnie wskazują, że znajduje się ona w newralgicznym dla dalszego funkcjonowania momencie. Z jednej strony udało się zoptymalizowad i dostosowad koszty do aktualnej sytuacji
jednak z drugiej strony spółce nadal nie udało się skutecznie zakończyć rozmów z potencjalnymi partnerami biznesowymi i wejśd w fazę uzyskiwania przychodów z oferowanych rynkowi usług.
Bieżąca działalnośd spółki jest nadal finansowana pożyczkami od jej głównych wspólników (w tym ORI), co znajduje odzwierciedlenie w pozycji „zobowiązania krótkoterminowe”.
Surfland Deweloper System Sp. z o.o.
W minionym kwartale spółka zanotowało 28% wzrost przychodów w stosunku do analogicznego okresu w 2009 roku oraz wypracowała dodatni wynik finansowy (na poziomie ok. 17,5 tyś. zł).
Przy aktualnej sytuacji na rynku deweloperskim i utrzymującej się nadal dużej ostrożności w podejmowaniu decyzji o ewentualnym zakupie i wdrażaniu nowych systemów informatycznych jest to z pewnością godne zauważenia.
eXant Software Polska Sp. z o.o.
W pozycji „przychody netto ze sprzedaży” spółka odnotowała w I kwartale 25% wzrost w stosunku do analogicznego okresu ubiegłego roku – osiągając przy tym stratę o 1/3 mniejszą niż w I kwartale 2009 roku.
Należy podkreślid, że na wynik spółki w I kwartale istotny wpływ miały dodatkowe koszty związane z przygotowaniem planów ekspansji spółki na rynki światowe, takie jak: materiały marketingowe, wyjazdy służbowe, prezentacje dla filii grupy eXant w Indiach, Australii i Nowej Zelandii.
reasumując coś sie dzieje w spółce w końcu to musi znależć
odzwierciedlenie w cenie akcji
LocoZone Sp. z o.o.
W raportowanym okresie zespół spółki przy aktywnym wsparciu głównych udziałowców koncentrował się na procesie aktywnego poszukiwania potencjalnych partnerów biznesowych oraz działaniach takich jak:
a) przygotowywanie dedykowanych prezentacji rozwiązao, w tym demonstracji „live”,
b) opracowywanie strategii biznesowych dla różnych nisz rynkowych,
c) rozmowach, uzgodnieniach i negocjacjach z potencjalnymi partnerami.
Surfland Deweloper System Sp. z o.o.
W raportowanym okresie spółka poza bieżącą obsługą zainstalowanej bazy klientów i kontynuacją zakontraktowanych wcześniej projektów koncentrowała się na intensywnych działaniach handlowych zmierzających do skutecznego pozyskania nowych klientów.
Ponadto spółka zakooczyła prace nad modułem exportu danych w formacie XML do serwisów internetowych jako jednego z elementów usługi o nazwie „Info Deweloper” umożliwiającej dostarczanie w trybie „on-line” informacji o bieżącej ofercie deweloperów.
eXant Software Polska Sp. z o.o.
Istotnymi, wartymi podkreślenia zdarzeniami w okresie pierwszego kwartału były następujące prace i osiągnięcia:
a) zakooczenie kolejnego etapu projektu platformy do zarządzania projektami współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej (POIG 8.2)
b) nawiązanie współpracy z nowymi partnerami firmy eXant na rynku polskim
c) przygotowania związane z planami ekspansji spółki na rynki zagraniczne w latach 2010-2012
d) podpisanie dwóch nowych kontraktów o łącznej wartości około 170 tyś. zł
kurs będzie sie kisił do momentu wejścia do gry akcji serii E
WTEDY NASTĄPI WYSYP INFORMACJI
Dokąd to nie nastąpi kiszenie i marazm
chyba nie myślicie że rakieta wystartuje bez głównych graczy
kto tak wykłada po 15tys akcji, innych chętny do sprzedaży nie ma po tej cenie,
ale ktoś zbiera?
czyżby przerzucanie z worka do worka.............cholera, a wcześniej zbierałam po 0.23 a dzisiaj po 0.22
Jak na razie to żadnych rzetelnych informacji, dziś przed rozpoczęciem sesji nie było blokowania kursy dużymi paczkami tak jak to miało co dzień od zakończenia emisji.