• Jeszcze o Kablach Autor: ~donek [148.168.127.*]
    A swoją droga ciekawe czemu za akcje nie chce sie wziąść spekuła bo przecież tu mozna małymi pieniędzmi cuda robić.Podaży brak cena niska cóż wiecej potrzeba.
  • Re: Jeszcze o Kablach Autor: ~donek [148.168.127.*]
    Czy ktoś ma jeszcze kable czy wszyscy juz sprzedali i został tylko bol.Zastanawiam się czy nie warto wejść do 33 można troche kupić.
  • Re: Jeszcze o Kablach Autor: ~zly [89.72.102.*]
    Ja mam troche i jak widze gosci co sprzedaja 10 akcji i zwalaja kurs o 5% w taki dzien jak dzis to mnie krew zalewa... inwestorzy....
  • Re: Jeszcze o Kablach Autor: ~donek [83.14.126.*]
    Jesli nikt im nie sprzeda ponizej 40 to wtedy muszą sie ugiąc a tacy co sprzedaja 10 akcji to nie powiem kto.Ale jak ktoś jest głupi to niech sprzedaje ponizej 40 a jak jest debilem to niech sprzedaje ponizej 29.Jesli chcą wypowadzić akcje z giełdy to niech zapłacą a jak chca przechytrzyc ludzi to powinna zająć sie tym KNF.
  • Re: Jeszcze o Kablach Autor: ~pszyszek [83.238.0.*]
    Obawiam się niestety że te zlecenia sprzedaży po 10 akcji to celowa robota Duńczyków, ich samych bądź przez nich zlecona. Ściągną cenę do 24 (na przykład) i zaczną kupować podbijając cenę do 35, chętnych do sprzedaży będzie więcej na tak "spektakularnych wzrostach" a Duńczycy sporo w ten sposób zaoszczędzą :(
  • Re: Jeszcze o Kablach Autor: ~donek [79.162.78.*]
    Tym bardziej KNF powinien się tym zainteresować
  • Re: Jeszcze o Kablach Autor: ~ps [83.238.0.*]
    Zablokowane forum na tym walorze?
  • Re: Jeszcze o Kablach Autor: ~ps [83.238.0.*]
    Jednak nie, ale nie mozna założyć nowego wątku. A tymczasem duńczycy przeprowadzili zamach na pozostałe na rynku akcje. Nowa emisja bez prawa nabycia akcji przez dotychczasowych akcjonariuszy spowoduje zmniejszenie FF i w niedługim czasie przymusowy wykup pozostałych akcji po bandyckiej cenie. Obym się mylił.
  • Re: Jeszcze o Kablach Autor: ~donek [87.96.47.*]
    nie mylisz sie kolego.Załatwili sprawę na cacy kupią wszystko po 29 czy chcecie tego czy nie pytanie tylko kiedy ostateczne wezwanie
  • Re: Jeszcze o Kablach Autor: ~lukka [83.7.247.*]
    wezwanie lub wykup dopiero gdy średnia z trzech miesięcy spadnie poniżej 29 zeta...
  • Re: Jeszcze o Kablach Autor: ~donek [83.14.126.*]
    tak i jeszcze jak uporaja sie z emisja bo dopiero wtedy bedą mieć powyzej 90% akcji.Tak czy owak kable juz spisane na straty kto liczył na wiecej niz 29 ten sie przeliczył:(
  • Re: Jeszcze o Kablach Autor: ~mason [83.142.219.*]
    Witam

Mam akcję i czy warto je teraz sprzedać czy czekać aż się podniosą ? (o ile ofc).
[x]
KABLE 0,04% 28,53 2010-08-25 15:12:11
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.