Wg mojej strategii zostaly wygenerowane silne sygnaly kupna.RSI 31,61 ,CCI -242 ,ROC -6,45 WSTEGA BOLLINGRA dolna sygnal kupna przebita b.silny wg mnie sygnal kupna w tym miejscu pragne zwrocic uwage na Hurtimex gdyz jesli chodzi o wstege Bollingera to wstegi tam sa nadzywczaj b.blisko siebie a wg AT sytuacja taka znaominuje zawsze duzy ruch cen w gore
DOLAR AMERYKANSKI -moim zdaniem silna i szybka korekta
wig 20 - nie wiem czy korekta czy narodziny silnego trendu wzrostowego .
pzdr.
przejrzalem skoka jest naprawde ciekawie ale wolumen jest niepokojaco niski i jesli chcialoby sie kupic np za 50 tys to spowoduje to wzrost kursu o jakies 10%.widze ze spolka ma bardzo niski free float wiec tu naprawde moga byc jaja z kursem latwo zrzucic i latwo zrobic potezne wybicie jutro sprobuje kupic cos niecos za 6 PLN bo grzech nie skorzystac z takiej okazji .a o co chodzi z Hurtimexem?dlaczego takie syfki polecasz?
Dnia 2010-05-09 o godz. 22:14 ~junior napisał(a):
> przejrzalem skoka jest naprawde ciekawie ale wolumen jest
> niepokojaco niski i jesli chcialoby sie kupic np za 50
> tys to spowoduje to wzrost kursu o jakies 10%.widze ze
> spolka ma bardzo niski free float wiec tu naprawde moga byc
> jaja z kursem latwo zrzucic i latwo zrobic potezne wybicie
> jutro sprobuje kupic cos niecos za 6 PLN bo grzech nie
> skorzystac z takiej okazji .a o co chodzi z
> Hurtimexem?dlaczego takie syfki polecasz?
WITAM ,syfek nie syfek dla mojej kasy bez znaczenia gdzie jest byle by rosla ...jak ktos tu napisal czekam az sprzedadza ktoras z dzialek i tyle w temacie .skoka trzymam na pare lat
Hurtek sprzedaje 2 dzialeczki i o to tu idzie gra jak sprzeda to cena akcji razy 4 czysto spekulacyjna spoleczka moze da cierpliwym zarobic bo ksisi sie niemilosiernie ja juz ja mialem z 5 razy sprzedawac ale cos mnie jednak trzyma przy niej mam po 7 groszy licze na 12 -13 musi pojawic sie info
licze na hurtimexa dal mi juz raz poteznie zarobic zreszta subgeniusz tez dawal fajne typy np IZOLACJE cos czuje ze bedzie w tym tygodniu jakies info w sprawie dzialeczki ;)
dolar amekrykanski silna i szybka korekta gratuluje jestes jasnowidzem ?no,no jestem pelna podziwu.Moze skubne dzis skoka i tego hurtimexa .na pewno sa mocno zdolowane wiec nie ubierasz nikogo .Pozdrawiam i dziekuje za cyne.
dziekuje ja za Twoja namowa kupilem po 5,85 w piatek jestem niezle do przodu .czaje sie na hurtimexa uwazasz ze cos z niego bedzie?chcemy z bratem zainwestowac 100 tys do lata czy do tego momentu cos na spolce moze sie wydarzyc?dziekuje .Remik
Dnia 2010-05-11 o godz. 09:14 ~lopez napisał(a):
> dziekuje ja za Twoja namowa kupilem po 5,85 w piatek jestem
> niezle do przodu .czaje sie na hurtimexa uwazasz ze cos z
> niego bedzie?chcemy z bratem zainwestowac 100 tys do lata
> czy do tego momentu cos na spolce moze sie
> wydarzyc?dziekuje .Remik
witam ciesze sie ze dales sie namowic ;)
ja niestety nie powiem wam tak kupujcie to indywidualna decyzja kazdego ja zainwestowalem i czekam a wy musicie zami rozwazyc wszystkie za i przeciw
pozdrawiam
ten skok moze zachaczyc o 12 PLN przy dobrych wiatrach widze ze rok temu niezle szalal moze sie skusze na pakiecik
subgeniusz nie stosujesz swiec japonskich?na swiecach on wyglada prowzrostowo moze skoczy na 12
no naprawdę można byc pod dużym wrażeniem fachowości Twoich analiz
a czy mógłbyś polecić jakąś ksiązkę o at dla laika na dobry początek??
ale nie murphyego...
byłabym szczerze wdzięczna
witam baton rzeczywiscie sie robi i nie wykluczam ze nawet sie powiekszy ba nie wykluczam ze jakis zniecierpliwiony i spanikowany odda po 4 .wez pod uwage wolumen transakcji jest on smieszny.w tej chwili nie ma zadnego zaintersowania NEW CONNECT i hurtimexem .mysle ze na hurtimex przyjdzie niedlugo pora .sami wiecie na co czekamy.na info o nieruchomosci. hurtimex po 4 grosze to okolo 7,6 mln wartosci rynkowej po 3 grosze to 5,6 mln w przypadku kedy jedna dzialka na strzelcow jest warta 6 mln ...sami widzicie ze takie wyceny o ile beda sa chore .ja jestem cierpliwy i swoja kase wezme a spanikowani niech oddadza
do mazura ksiazki o AT niestety tylko biblia przychodzi mi do glowy oczywiscie John J. Murphy: Analiza techniczna rynków finansowych niestey musisz przez to przejsc jak przez grype i radze rzetelnie rozwiazywac zadania ;)
no szkoda .. bo ten murphy to milutki nie jest
ale nofsinger r e w e l a c j a
swego czasu polecałeś kilka pozycji, mógłbyś powtórzyć?? bardzo prosze :-) coś wyszukiwarki brak, trudno odszukać
a skok, moim zdaniem, solidne fundamenty, obiecujace raporty finansowe
lepszy rzis i prawidłowe rpp rozwijającego sie przedsiebiorstwa
ciekawe jak zamknęli kwartał