• korekta Autor: ~młody inwestor [84.10.144.*]
    niestety wygląda na to, że rekomendacje DI BRE Banku się sprawdzą, mam nadzieję tylko, że spadki nie bedą głębsze
  • Re: korekta Autor: ~Olek49 [77.254.197.*]
    Trzymaj akcje BRE i nie panikuj bo to są tylko zagrywki by kupić tanio akcje.
  • Re: korekta Autor: ~xxx [77.254.197.*]
    Zobaczcie ilu chętnych na przecenine akcje bre-teraz tylko kupować.Pozdrawiam wytrwałych i ryzykantów.
  • Re: korekta Autor: ~Olek49 [77.254.197.*]
    Jeszcze dzisiaj BRE na plusie.
  • Re: korekta Autor: ~malyvini [83.24.121.*]
    chciałbym tylko zaznaczyć, że właściciel BRE, czyli Commerzbank jest umoczony w obligacje greckie, wiec może być różnie
  • Re: korekta Autor: ~DD [89.73.144.*]
    Ale pleciesz bez sensu !!! Comerzbank jako jedyny dzisiaj wzrósł 1% . zobacz sobie.
  • Re: korekta Autor: ~Olek49 [77.254.214.*]
    Chciałbym zaznaczyć ,ze takich durni i oszustów jak mały vini powinno się wykopać wielkim pędem z tego forum.za sianie niezdrowej i fałszywej informacji.
  • Re: korekta Autor: ~malyvini [85.222.34.*]
    Ale o co Ci chodzi ? co rozsiewam ? jakie fałszywe informacje ?
    O zaangażowaniu niemieckich banków ( w tym Commerzbank ) w obligacje greckie wiadomo nie od dzisiaj. Informacje takie są ogólnie dostępne na przeróżnych stronach internetowych.
    I jeszcze jedno, nie życzę sobie, żeby ktokolwiek nazywał mnie durniem, a szczególnie Ty
    jak dla mnie 220-230 na dniach
    I co Olek49 ? Gdzie miałeś ten swój sygnał kupna przy 294 ? naganiacz jesteś, czy jak ?.
    Chłopie na Bre zarabiałem, zarabiam i mam jeszcze zamiar dobrze zarobić.Czego oczywiście i tobie i innym forumowiczom życzę. To jest idealna spółeczka.
    Ja dzisiaj trochę kupiłem i czekam na rozwój sytuacji
  • Re: korekta Autor: ~m.c, [79.162.90.*]
    Kiedy prospekt?
  • Re: korekta Autor: ~malyvini [83.24.117.*]
    chyba już :D
[x]
MBANK -2,09% 1 148,50 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.