• Nie dajcie się władować na minę! Autor: ~Adam [109.243.100.*]
    "Prognozowane przychody Fly.pl oraz zyski osiągną pułap odpowiednio 40 mln zł oraz 1,2 mln zł zysku EBITDA"- kiedy osiągną taki zysk? Za 10 czy 40 lat? Skoro jest tak super, miliony klientów payback i allegro :) to czemu nie podają wyników fly.pl za 2009 a tylko jakieś mgliste prognozy, w dodatku w bliżej nie określonej przyszłości? Jutro weryfikacja siły nabywczej głupców.
  • Re: Nie dajcie się władować na minę! Autor: ~Helmut [91.188.124.*]
    Widzę ,że ktoś tu został bez akcji.Jutro kosmos
  • Re: Nie dajcie się władować na minę! Autor: ~Adam [109.243.100.*]
    close 8 gr to max.
  • Re: Nie dajcie się władować na minę! Autor: ~JASIO [75.102.7.*]
    Adam nie nerwuj się
  • Re: Nie dajcie się władować na minę! Autor: ~Helmut [91.188.124.*]
    8 gr. to przeszłość,żałuje tylko ,że nie dokupiłem.Za długo siedze na tej spółce zeby nie wiedzieć ,że to dobre info i odbije się również dobrze na wartości kursu.Trudno Adam ,że nie dokupiłeś , a moze sprzedałes,ja też żałuje ,że nie dokupiłem.Taka jest giełda.
  • Re: Nie dajcie się władować na minę! Autor: ~Adam [109.243.100.*]
    To info jest na pewno lepsze od groteski związanej z nabyciem niezbywalnych akcji ATS Energy. Jednak informacje w nim zawarte a właściwie absolutny brak jakichkolwiek informacji( za ile kupili, jakie fly.pl ma wyniki za 2009, na kiedy prognozowany jest zysk w wysokości 1000k) w połączeniu z osobą głównego akcjonariusza sugerują jak największą ostrożność. Zobaczymy jutro, ale myślę, że powyżej 8 gr się nie zamknie.
  • Re: Nie dajcie się władować na minę! Autor: ~MAX [89.75.158.*]
    Taaaaakkk Helmut:))) Za dobre info...;)) Spółka spadnie jedynie o 3 grosze, zamiast 7 groszy:)))) A REALNA jej wartość to ..... 1 grosz:)))))))))))) To cena jaką uznali za stosowne zapłacić jej WŁAŚCICIELE..... . Mylę się???? Niech ktoś mnie poprawi???? - a może odpowie na pytanie - "po ile obejmowlai akcje właściciele spółki urlopy.pl?????" Po 1 groszu, czy więcej???? :))))) Odpowiedzcie sobie sami ile i KTO ma z tego zysku i.................................. śmiechu:))))
  • Re: Nie dajcie się władować na minę! Autor: ~Parófix [76.73.2.*]
    Młody Parówa już zaczyna naganianie na syfa na forum.
    Stary ma 80% akcji i tylko myśli jak pogonić szmelc drobnicy
    Może jakiś resplit by się przydal ?

• Re: Nie dajcie się władować na minę! Autor: ~syfilis [76.73.56.*]
    Najgorsze gówno na całej giełdzie to wszystkie spolki Patrowicza. Proponuje ogladnac na TVN nagrania Patrowicza i zadać sobie pytanie gdzie te zyski fonu ? gdzie zyski atlantisu, gdzie uczestnictwo w sprzedazy 130 turbin wiatrowych o kosmicznej mocy ?
    Milego dymania jutro. Zobaczymy ilu nabierze się na setny blef
  • Re: Nie dajcie się władować na minę! Autor: ~Rozminowator [209.159.152.*]
    Normalnie szał.
    Woren Bufet się chowa przy tych zakupach nie wiadomo za ile :) :)
    Jakaż to okazja się nadarzyła kupić spółkę, która nie poradzila sobie na naszym rynku rynku bo myśleli, że tu lud tępy i można im wciskać kit wymiany punktów za plecak z Polistyrenu albo kieszonkowy atlas Polski

normalnie szok
    allegro
    wyborcza ale pudelek
    prognoza 1,2 mln
    kapitał założycielski (który już dawno poszedł w pizdu) 1,1 mln

nic tylko kupować te cacko, szczególnie przed okresem wycieczek letnich do bankrutującej Grecji i Hiszpanii a na dniach Włoch
[x]
URLOPYPL 0,00% 0,02 2013-12-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.