Ja czekam już ponad 2 lata!!!moja sprawa jest na etapie takim jak po 1 miesiącu,nikt nie odpowiada na moje e maile,nie da sie dodzwonić do działu wyjaśnień,na ich świetnej infolini dowiaduję sie zawsze tego samego-CZEKAMY NA ODPOWIEDZ URZĘDU:(średnio co 3 miesiące dostaję w kółko te same e maile,że urząd wykazuje wyjątkową opieszałoś w mojej sprawie blablablabla-sądze ze nigdy nie dojdzie do finału mojej sprawy,pisanie uwagi na temat pracy eurotaxu też jest conajmniej śmieszne bo podejżewam że i tak nikt tego nie czyta,to sie nadaję to UWAGI TVN!!
no ztym to sie w 100% zgadzam panie i panowie ta firma to zupelna jest poraszka . ja wsumie czekam 8mieszkow i zawsze jak dzwonie to mnie w h... robiom niepolecam wogule tej firmy totalny syf
Witam,
wszystko zależy od tego z jakiego kraju staramy się odzyskać podatek, w przypadku takich krajów jak Irlandia średni czas to 3-6miesięcy, ale już z Holandii to do 6-12miesięcy, więc czas jaki Pan oczekuje bez podania kraju nie jest miarodajną informacją.
Witam,
w przypadku każdego zleconego zadania do euro-tax.pl pracownicy firmy starają się doprowadzić ją do konca wszelkimi możliwymi sposobami, aby klient mógł odzyskać należne mu środki. Jeżeli jednak sprawa jest calkowicie niemożliwa do realizacji kientowi zwracane są wszystkie złożone dokumenty.
Pozdrawiam,
-------------------------
Marcin
Doradca online Euro-Tax.pl