• Szaleństwo na Berlingu Autor: ~janina [213.25.140.*]
    Ale dzisiaj szaleńczy obrót panował na Berlingu. Zakup 2 akcji musiał dać ogromną satysfakcję nabywcy :D

Pozdro dla posiadaczy
  • Re: Szaleństwo na Berlingu Autor: ~xxx [82.160.232.*]
    tego papiera nawt porządna zwala nie rusza....wszyscy trzymają...ja chyba nawet dokupie...to bardzo solidna spola i za pare miesiecy da zarobic...jezeli na taka panike z jaka mielismy przez ostatnie dwa dnie kompletnie nie zareagował to co tu duzo gadac...trzeba brac....raport za I kw juz wkrotce.....
  • Re: Szaleństwo na Berlingu Autor: ~ff [81.210.37.*]
    14.05.2010-raport;baaaaaaaaaaaaaardzo mnie dziwi takie słabe zainteresowanie,czegos tu nie rozumię,solidne podstawy zyski nie małe-cos tu głupiego sie dzieje
  • Re: Szaleństwo na Berlingu Autor: adam.1983 [77.253.70.*]
    Po spadku mali przeważnie sie takimi papierami nie interesują jak wchodzą w takie spółki to przy debiutach i szybko sprzedają a duży może czeka aż sie ludzie zniechęca i zaczną sprzedawać, bo po co przepłacać, kurs spółki nie odbiega od modelu, bo przeważnie na debiutach tego typu spółek są 10-20% wzrosty potem cena spada poniżej ceny emisyjnej i jakiś czas tak kibluje żeby po paru miesiącach sie wybić ja swoje trzymam i nie oddam :p
  • Re: Szaleństwo na Berlingu Autor: ~ff [81.210.37.*]
    Tak mi sie wydaje ze tek moze byc,raport 14 05 ale po co kupic po emisyjnej i sprzedawac ponizej to porostu dla mnie głupe,robic bankom usługe
  • Re: Szaleństwo na Berlingu Autor: mark62 [89.25.160.*]
    możecie mnie wyzwać od najgorszych ale Mewa też nie reaguje ... też dobra jest :)
  • Re: Szaleństwo na Berlingu Autor: ~Marlena [89.77.219.*]
    Będzie wycofany z GPW bo nie ma obrotów?
  • Re: Szaleństwo na Berlingu Autor: ~qurcze [83.6.245.*]
    wycofany to może nie ale z głownego może polecieć jak nie załastwią animatora ta spólka to rozpacz z obrotami wogółe co robi zarząd w tej sprawie
[x]
BERLING 0,00% 6,95 2023-03-13 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.