widze ze zdjeli hamulce z 6 groni cos czuje ze info o nieruchomosci blisko gratuluje tym co wytrwali tu pol roku spijemy smietanke !!!!!!!!20,30 groszy nie powinno byc problemem
trzymajcie sie
zawsze sie znadzie jakis baran mundry inaczej i dla takich sa takie straszaki i fajnie ze on sie tego boi bo wejdzie dopiero przy 15 groszach :)))))widac jak na dloni ze cos sie szykuje
zbierali za dlugo papier po 5 zeby odpuscic odpal acha i pamietajcie o tych 2 co brali 10 mln po 7 nie sadze zeby kupili i wdupili buahahahahahahhahahaha
skoro nawet taki cerabud dzis urosl to jestem w stanie uwierzyc we wzrosty na jeszcze wiekszym smieciu Hurtimexie .cuda sie zdarzaja i nawet nienabita strzelba w 3 akcie powinna wypalic bleeeee zaprszam na pekao sa
Za co mam przepraszać? Że nie umiesz inwestować na giełdzie? Ja swoje zaobiłem na Serenity i dawno z niego wyskoczyłem. A że ty tam siedzisz i kisisz się na 37 groszach to nie moja wina.
Jesli chodzi o Hurtimex, to wg mnie najgorszy gniot giełdowy z wieloletnim boczniakiem. Nie ma najmniejszych podstaw na wybicie, nawet ifno o nieruchomości zostało zignorowane. Totalna porażka!