moze to zabrzmi kontrowersyjnie ale uwazam ze kurs powinien kształtowac sie w przedziale 0.04-0.05 gr za papier. pan kunik kupil od siebie spolke ktora w zasadzie nic nie robi. dzwonilem do kunika i nie otrzymalem zadnej informacji o tym czym na rynku niemieckim zajmuje sie spoka LTV. kapital zakladowy LTV wynosi ok 5.8 mln-6 mln złotych a my za nia płacimy PONAD 11 MLN ZŁOTYCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CZYLI DWA RAZY WIECEJ NIŻ WYNOSI JEJ KAPITAŁ ZAKŁADOWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdy zapytałem sie kunkia o przychody LTV odpowiedzial mi ze nie zna takich informacji bo LTV jest spolką z o.o i nie ma obowiązku publikowania danych finansowych. TA SAMA OSOBA KTORA POWIEDZIALA MI ZE NIE ZNA DANYCH JEST GLOWNYM JAK NIE JEDYNYM AKCJONARIUSZEM VAP BYLEGO WLASCICIELA LTV!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzis napisze doniesienie do prokuratury o wyprowadzanie majatku spolki przez glownego akcjonariusza.
barany... czy wy potraficie czytać??? w tej transakcji nie bierze udziału najmniejszy złamany grosz (w senscie fizycznym). Transakcja została sfinansowana poprzez wzajemną kompensate wierzytelności. Barter. Udział za udział. A w zamian co? Virtual Vision S.A. zwiększa udział w zyskach z producji filmu.
zanim nazwiesz kogos baranem odpowiedz mi na jedno pytanie ile przychodow miala spolka LTV za 2009 rok? wiesz moze bo ja nie wiem a tak jeszcze sie zapytam czy moze wiesz kto jest prezesem LTV czy nie pan Kunicki? prosze odpowiedz!!!!!!
k...wa wszystko w rodzince spolka dziala od 2007 i od tej pory zadnych zyskow ciekaw jestem dlaczego zostala ona zalozona na dwa mc przed startem newconnect moze po to zeby jak to mowi pan kunicki, pare dolcow , wyrwac od inwestorow? ja tego nie wiem ale coraz wiecej jest informacji ktore potwierdzaja slowa 444 mecha
"brzydkie kaczątko" rośnie w siłe, Richard nie miał gotówki na budowe studia i realizacje produkcji w niemieckiej spółce - więc legalnie zrobił z niej polską firme która może być notowana na NC. Piękny manewr, który znajdzie odwierciedlenie w kursie niebawem...
poszukajcie sobie w necie wiki angielska tak podaje wpiszcie w google tytul tej bajki z wyrazeniem bestseler nic wam sie nie pojawi (chodzi mi o liczbe sprzedanych ksiazek)
Zacznę tak zawsze przed głębszą korekta lub w jej początkach odżywał rynek New connect .Jestem aktywnym uczestnikiem tego rynku i nie chwaląc się od kiedy go odkryłem mój portfel po wcześniejszych porażkach (kupowałem zawsze na głównym i zawsze na Gorkach)wzrosl w 2009 o jakieś 400%.Doradcy 24,Perfect,EKO,Nico games .Uważam ze właśnie teraz czas na to by odkurzyć ten nieco kapitałowo zaniedbany rynek spółeczki o niskiej kapitalizacji z małym ff .Ja osobiście mam w portfelu CErabud SREDNIA 28 GROSZY,BLUE TAX PO 5 GROSZY,HURTIMEX SREDNIA 7 GROSZY ,DORADCOW 24 SREDNIA 6 GROSZY .właśnie na takich pierdółkach śmieciowych spolczekach zarabia się potężna kasę .Zapiszcie mój Nick jest charakterystyczny BERSEKER możecie mnie rozliczyc z tego co tu napisałem zresztą nie lubie pustego naganiania poczytajcie o D24 kto tam teraz pracuje poczytajcie jak kiedys było z Getinem Hurtimex sprzedaje 2 dzialeczki pomyslcie sami jak wzrośnie jego wycena jak znajda kupca cera bud jest dobry fundamentalnie blue tax z sentymentu i chyba najtańszą spółka na NC 3 mln cala wiec? wybór jest wasz