• zakupy w ok 21,85..../ema200, RSI 35, MACD -0,5 Autor: ~alfa [188.146.123.*]

od 3 dni pojawiają się okazje do kolejnych zakupów EMCI...

ja skorzystałem i liczę na kolejne 20%, nawet gdyby otoczenie było nie ciekawe to tutaj są duże szanse na zmiany na zielono...
  • Re: zakupy w ok 21,85..../ema200, RSI 35, MACD -0,5 Autor: ~Krzysio [77.114.141.*]
    Tak, będzie na zielono, ale za jakieś dwa kwartały. Póki co będzie oscylowało w tych okolicach, bo wyniki za I kwartał dobre nie będą i za II też raczej nie.

Pozdrawiam,

Krzysio
  • Re: zakupy w ok 21,85..../ema200, RSI 35, MACD -0,5 Autor: ~alfa [188.146.170.*]
    sam jestem ciekaw wyników za IQ, może jednak będą lepsze od oczekiwań?

co do kursu to z tego poziomu raczej nie ma dokąd spadać, raczej mogą się pojawić wyjątkowe okazje do zwiększenia udziałów - fundusze chętnie odbiorą akcje od wystraszonych...
    cały czas sądzę, że 30 pln jest tylko kwestią czasu - czas pokaże jak szybko EMCI będzie zwiększało udział w rynku, no i najważniejsze jakie wyniki będą raportowane - jeśli będą się materializowały prognozy zarządu dot. rentowności i tempa poszerzania działalności to szybciutko wystartujemy do góry... i nie straszne będą tąpnięcia w USA (sam jestem ciekaw ilu jutro odda akcje - nie koniecznie EMCI - tak jak dzisiaj za oceanem, kiedy uruchomiła się lawina stop lossów..)
  • koniec promocji Autor: ~alfa [188.147.244.*]
    za dużo poniżej 22 nie było do zgarnięcia... przeceny były ciekawsze na innych walorach. ja pozostałem ze swoimi 30% w EMCI i dokupiłem HBP i PXM, czekam na Elstar za 7,5x...

EMCI pomału opuszcza strefę taniości... i idziemy na 25-26; chyba że wyniki zachęcą nowych do wejścia to i wyżej będziemy..
  • Re: koniec promocji Autor: ~pyk [89.78.29.*]
    "Alfa" tak patrzę na te Twoje inwestycje i jak w porę ich nie wycofałeś to krucho z tymi inwestycjami :x
  • do pyk Autor: ~alfa [188.146.7.*]
    :-) tak, wstydzę się niektórych decyzji..... szczególnie gdy sobie pomyślę, że mógłbym mieć tylko udane inwestycje (i to jeszcze krótkoterminowe!).

lepsze ( gdy idzie o zakupy, czyt. tutaj tańsze) jest wrogiem dobrego (tutaj droższego zakupu).

Co do EMCI mam dużo cierpliwości.... wychodzę w 2012 (albo szybciej jak będzie po 29,80PLN). czas pokaże.
  • Re: do pyk Autor: ~Miki [193.138.110.*]
    Ja tez spokojnie czekam, chociaz bede wychodzil przy nizszym poziomie
  • Re: do pyk Autor: ~ed [178.73.50.*]
    no,w końcu ruszył.Przy ogólnie nie najlepszej sytuacji na rynkach ta spólka powinna rosnąć.Usługi medyczne bez względu na sytuacje na rynkach są i będą jednakowo potrzebne i wykonywane.
    j.w.
    ciekawe czy teraz w góre czy dalsze czyszczenie z akcji
  • Re: do pyk Autor: ~Miki [193.138.110.*]
    no i powoli do góry, zal ze tak mało dobrałem po 13,3 ;-(
[x]
EMCINSMED 0,00% 11,00 2025-04-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać