• Po co księgowa jest wfirma.pl Autor: ~Andynet [87.105.190.*]
    Pozwolę się podzielić moimi spostrzeżeniami, zalożyłem firmę miesiąc temu i w biurze karier dostałem informację że wfirma.pl dla wszystkich nowo powstalych firm uruchomila specjalny program aktywizacja oddający uzytkownikowi roczny dostęp do narzędzi ksiegowych za darmo. Wystarczy sie do nich zglosić. Tak zrobilem i ksiegowość mnie nic nie kosztuje.
  • Re: Po co księgowa jest wfirma.pl Autor: ~recticel [87.105.190.*]
    Wiesz, wszystko zależy od tego jak duża jest firma. Zajrzałem na stronę wfirmy i ta promocja jest tylko dla nowych firm, więc ja odpadam. Ale ceny pakietów nie odstraszają a funkcjonalności jest sporo .
  • Re: Po co księgowa jest wfirma.pl Autor: ~robson [95.48.6.*]
    Ten Program jeszcze działa? Jakiś czas temu widziałem ogłoszenie na swojej uczelni o nim, ale wtedy jeszcze nie miałem własnej działalności gospodarczej. Ktoś wie jak można na niego zapisać się?
  • Re: Po co księgowa jest wfirma.pl Autor: ~alex90 [87.99.23.*]
    Jasne, że działa ja korzystam od 2 mieś, bardzo pomocna rzecz! Nie wiem jak bym sobie poradziła na początku bez tych programów..
    Masz linka na FB - http://www.facebook.com/ProgramAktywizacja
    Tam się też możesz zgłosić bądź na str www wfirmy, a najlepiej to do nich napisz :)
  • Re: Po co księgowa jest wfirma.pl Autor: ~młoda [77.252.228.*]
    U mnie na uczelni we Wrocławiu, w biurze karier nam o tym programie mówiono. Później paru znajomych, którzy zakładali działalność gospodarczą skorzystało z tego programu i sobie chwalą. Więc coś w tym może jest ;)