No ciekawe ciekawe, my z uporem maniaka dalej pod prąd, ciekawe tylko kiedy wystrzał w górę jakiś porządniejszy, jestem przekonany, że to nastąpi prędzej niż się niektórym wydaje
Cena 5.9 - 5.0 ,będzie na 99% , trzeba troche czasu .Jego aktualne zachowanie mnie nie dziwi man na myśli wzrost na spadajacym wig-u ,za niedługo bedzie odwrotnie Obserwuje go od początku jego notowań na GPW ,teraz to zgrany papier na którego nie powinno się wchodzić .
Dnia 2010-04-29 o godz. 10:07 ~ryszard napisał(a):
> Cena 5.9 - 5.0 ,będzie na 99% , trzeba troche czasu .Jego
> aktualne zachowanie mnie nie dziwi man na myśli wzrost na
> spadajacym wig-u ,za niedługo bedzie odwrotnie Obserwuje go
> od początku jego notowań na GPW ,teraz to zgrany papier na
> którego nie powinno się wchodzić .
Hmmmm a może Pan Ryszard chce jeszcze troche dokupic w dobrej cenie jesli ktos sie przestraszy widma nieuniknionego piątaka :)???? To troche jak wróżenie z fusów bo nie wiadomo jakie infa z firmy sie pojawią, gdyby były pozytywne to jakim cudem zjedzie na 5 ??? bo tak na wykresie wypada ? to tylko hipoteza
Pisząc że to zgrany papier mam na myśli jego wzrost z poprzedniej hossy z 0.15 zł -- 62zł ,który się równał 42000% .Każda spółka po takim wzroście na następnej górce wypada blado , to znaczy tylko 130% . Zniesienie fibo ostatniego wzrostu nakazuje wszczymać się z kupnem akcji TUP-a ,do chwili az osiągnie wcześniej wymienione kursy ,myślę że to nastąpi około sierpnia -pażdziernika .
czyli 12pln to bedzie wg Ciebie szczyt możliwosci TUP na fali kolejnej hossy ????? nie zaszaleje, a Ci od zeszłej emisji co po 20 brali co na to powiedzą ? klops?
ńa pierwszej hossie TUP posiadał 8500000 akcji , teraz posiada ponad 15000000 akcji .Al sprzedaż akcji przez zarząd po 20 zł to bylo klasyczne ubranie frajerów .Według mnie20 zl to kurs ,który nie zobaczymy przez najbliszsze 3 lata .