nie widzicie ze celowo buduja S po 27 i 28 zeby byla presja dla malych i zeby oddali po 26 ?
toz to klasyczne doginanie...
a po intensywnosci tego mozna wywnioskowac ze to juz koncowka i komus zaczelo sie juz spieszyc ...
wiec nie dajcie sie podpuscic, tylko zacznijcie brac po 27 i zobaczycie jak szybko sie wycofaja ...
ja niestety nie mam kapuchy bo zapisalem sie na pzu
hehe
widzieliscie ?
jak zaczeli brac po 27 to momentalnie te Ski co byly , a siedzialo jakies 50.000 zniknely ...
wszystkie naraz, zostalo jakies 5-7tys tylko
czyli to jakas podpucha a nie prawdziwa sprzedaz ...
no i po co tyle nadajesz. Mnie uspokajales gdy pisalem jak jest na prawde bo chciales aby gruby szybciej zebral wiec siedze cicho. Nic nie przyspieszysz, jedynie to opoznisz bo mniej leszczy odda co ma
hehe
wlasciwie to obojetnie co tu sie napisze to przeciez i tak nie ma wplywu na to co zrobi gruby z tym
a jego plan zna tylko on, my sie jedynie mozemy domyslac
a ja domyslam sie ze leszcze sa juz maksymalnie wytrzepani, widac jakie dziury sie porobily w arkuszu zlecen po 28 i 29, teraz ktos zaczal delikatnie je zapelniac ale takie mam spostrzezenie
a np te S po 27 sa juz wogle tak perfidne ze az smiech ogarnia
co jakis czas widac tylko ich gruntowna "przebudowe" zeby za duzo nie wzieli a w miedzyczasie samemu mozna co nieco skubnac, takze po 26