• ale akcjonariat Autor: ~adi [83.22.66.*]
    co chwila wystawiaja po 50 sztuk i zwalaja kurs bez sens
  • Re: ale akcjonariat Autor: ~10.10.15 [10.10.15.*]
    animator
  • Re: ale akcjonariat Autor: ~bibek [83.5.97.*]
    w jakim celu jest to robione ??
  • Re: ale akcjonariat Autor: ~smartboy [178.182.162.*]
    nie wiem dokładnie, bo nie mam nasrane jak ten co to robi

chyba chodzi o to , żeby zrobić sztuczną podaż, bo jak wyglądałby arkusz bez tych zleceń po 50 szt? byłby pustawy, zachęcałby do zakupu

a sztuczna podaż po to, żeby za szybko nie rosło, żeby powoli zebrać na niskim poziomie

kupi 50 szt za 4.07 wystawi za 4,27 i wtedy zlecenia nic go nie kosztują, bo na prowizję zarobi no i co ważniejsze leszcze wywalają, czyli cel osiągnięty

• Re: ale akcjonariat Autor: ~jarekklin [83.145.186.*]
    jeszcze troche i animator sam ze soba bedzie handlował
  • Re: ale akcjonariat Autor: ~fachowiec [85.89.170.*]
    Ludzie póki jest okazja to kupujcie tanio. Tu sprzedajecie jedynie wy nsami i nikt więcej. Spółka ma fantastyczne wyniki finansowe. W tym roku będzie sporo ponad 50 gr zysku na każda akcję.
  • Re: ale akcjonariat Autor: ~rtw [109.243.113.*]
    Sporo może nie, ale pięćdziesiąt kilka groszy powinno być. Liczą,że zysk wyniesie minimum 0.42pln na akcję, ale myślę,że prognozy,które być może zostaną opublikowane za 3 tygodnie będą bliżej 60 niż 40 groszy na akcję. Zwłaszcza,że I kwartał zapowiada się obiecująco. Dla mnie to jeden z pierwszych kandydatów do wejścia na rynek regulowany: Świetne wyniki, zdywersyfikowany biznes, klienci z najwyższej półki, dotacje, innowacyjne produkty, dynamiczny rozwój. Dodatkowo w tym roku podpisana
    umowa outsourcingu dla działu IT Microsoftu. To naprawdę rzadkość.

Zresztą spółka, która wzrośnie o 65% w tym roku i prawdopodobnie o tyle samo w ciągu paru kolejnych lat również to moim zdaniem inwestycyjna żyła złota.
  • Re: ale akcjonariat Autor: ~rtw [109.243.113.*]
    Oczywiście inwestycyjna żyła złota na tych poziomach cenowych. Szansa duża, ryzyko małe.
  • Re: ale akcjonariat Autor: ~fachowiec [85.89.170.*]
    Może na razie niech będzie jeszcze ciut ciszy w temacie. Ciężko tu się obkupić. Trza wykorzystywać takie właśnie chwile.
  • Re: ale akcjonariat Autor: ~turbodymoman [91.94.68.*]
    Pieniądze lubią ciszę.

Pieniądze lubią spółki, które przynoszą zyski.

Pieniądze lubią spółki, które znacząco poprawiają wyniki finansowe.

Pieniądze lubią spółki, które mają klientów z I półki.

Tutaj zysk to będzie 2,2 do 3 mln.

Jak na razie to tanizna. Dzisiaj tylko jakiś baranek zaniżył ale skoczków wszędzie się znajdzie.
[x]
SMTSOFT 0,00% 8,00 2013-08-07 09:59:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.