Polecam w 100% firmę euro tax!!! Kilka dni temu własnie otrzymałam pieniadze ze zwrotu na konto. Jestem strasznie zadowolona z ich usług... Kompetentni pracownicy, bylismy w ciagłym kontakcie! Informowali mnie na bierzaco. Bardzo szybko dostałam zwrot na konto, nie myslałam nawet ze to bedzie az tak szybko!!! Od złozenia dokumentow 1,5 miesiaca!!! REWELACJA!!! Polecam wszystkim te firmę!
To tylko reklama .
Zwrot podatku, rozumiem , że chodzi o rozilczenie roczne podatku dochodwego za rok 2009 - nie zależy od firmy, która Panią rozlicza.
W tym roku fiskus zwracał pieniązki z rozliczenia rocznego dużo wcześniej niz w latach poprzednich. Ja złozyłem zeznanie w lutym i jednoczesnie wniosek o zaliczenie nadpłaty na poczet bieżącego i przyszłego podatku dochodowego i w ten sposób zwrot miałem natychmiast.
Prewart
Witam,
chciałbym zwrócić Pana uwagę, na fakt, że jak do tej pory nie napisane zostało, że wysokość uzyskanego zwrotu podatku zależy od konkretnej firmy która rozlicza wniosek osoby prywatnej, Wysokość zwrotu podatku zależy od wypracowanego dochodu i progu podatkowego.
Firmy jak euro-tax.pl sa tylko narzędziem/pośrednikiem w odzyskaniu tego podatku