• KRYNICKI RECYCLING - spółka dla inteligentnych inwestorów Autor: ~Borewicz [213.52.10.*]
    KRYNICKI - przejście na główny parkiet 06-07.2010...prospekt w KNF...nowa emisja związana z przejściem...bardzo dobre dotychczasowe wyniki, dobre perspektywy dla Spółki i ciekawa branża, poukładany prezes...30% akcji ma BZWBK...przemyśl...poczytaj...kup...NIE STRACISZ...:))))
  • Re: KRYNICKI RECYCLING - spółka dla inteligentnych inwestorów Autor: ~krecrec [78.41.24.*]
    Zainteresowania tą społką nie będzie, bo prostu się "nie przyjęła " - obroty po 1k dziennie, S lub K 200-300szt podbija lub obniza po 2-3%. Od 11.2010 systematycznie w dół narazie -10% i coraz mniejsze obroty (zainteresowanie), branża w warunkach polskich bez przyszłości z powodu nie egzekwowania unijnego prawa.
    Przykro mi, ale najwidoczniej nie chcę być inteligentnym inwestorem wolę zarabiać - mój portfel to SGR, DSS, WAS, KOV, RBC.
    Nie mniej jednak życze powodzenia na KRECu i obym się mylił - zobaczymy kurs za np pół roku obecnie stoi po 3,62.
    Pozdrowienia
[x]
KREC 0,00% 22,70 2022-09-15 09:28:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.