nikt tu nie wciaga, wrecz doklada nowe poklady na sprzedaz
moze nawet odkupie po 25-26
na 26 widze teraz sie ustawiaja chetni do kupna
wiekszosc pewnie tylko po to ze jak zleci to od razu wystawia na sprzedaz 1-2 grosze wyzej
i tak sie bedzie pewnie kisic z tendencja znizkujaca
a tamten wystrzal kiedy byl ? 1,5 miesiaca temu ?
w miedzyczasie ozenil wszystko to co wzial wtedy i dolozyl drugie tyle od siebie
a wszyscy mysleli ze rakieta w kosmos odpala
500.000 jako straszak...
przez chwile bylo i 800.000
no ale nie wazne - widac sie postraszyli i ciagna do dolu
z drugiej strony widac kto ma szanse albo juz wygral np kontrakt na stadion narodowy w wawie, widac po kursach jak sie zachowuje
perelka SYGNITY
:D
a dzis pewnie jeszcze stany spadna, wiec na szerokim rynku bedzie czerwien
czyli grawitacja na ssi dziala podwojnie
co do tego straszaka jeszcze bo mi sie przypomnialo
pamietam kiedy wtedy wzial te 500k bo sam dostalem na otwarciu tej sesji 14200 po ... 28
i pozniej zabral wszystko wyzej dojezdzajac do 31 groszy
rozklad tego co wzial wygladal jakos w ten sposob
25% po 29
50% po 30
25% po 31
do ilu pozniej kurs dotarl, sam wiesz, do 33, po 32 mogl ozenic wiekszosc z tego bowiem zaczal sie ruch i wszyscy mysleli ze juz szpila do gory, a tu wyladowanie i koniec trasy
mi taki wariant pasuje
ze straszakiem raczej nie, jesli nawet to nie byl to tamten gosciu tylko ktos inny
tamten nie wystawialby 500.000 po 29 a wtedy tak 'straszyl' potecjalnie sie narazajac ze ktos mu zabierze papier i zrealizuje juz calkiem spora strate na nim
jakby nie patrzec to 5 kola piechota nie chodzi
drobnicy jeszcze zlostalo ze 20% a prawie wszystkie zlecenia sprzedazy od 28-31 sa grubasa. Pewnego dnia je wszystkie usunie a leszcze sie rzuca i zaczna kupowac widzac jaka mala podaz
tez tak moze byc
nawet mi to pasowalo ze te Ski sa 'fikcyjne'
od tych najnizszych takze po 29, jakos dziwnie male sa te zlecenia ... na 4000-5000 sztuk i niby duzo od drobnicy
a te co stoja po 34 np to sam nie wiem, po co tam stoi az tyle papiera kiedy on nie chodzi w tym zakresie od ponad miesiaca ...
czasem to wygladalo jakby czesc ktos odbieral na dole i przerzucal szufla wyzej na magazyn, niech lezy :P
papier wart obserwowania, jak sie zacznie ruch to trzeba bedzie wsiadac
ale do kiedy potrwa to wyciskanie to nie mam pojecia
swoja droga zakres 27-28 to juz calkiem dobra cena
chyba ze ktos jest mistrzem w wylapywaniu gorek i dolkow to moze zakapuje sie po 26
ja tam nigdy nie biore w dolku, a jak juz fartownie wezme to niefartownie oddam 2-3 polki wyzej a papier pojedzie 6-7 polek, hehe
a jak sie czlowiek zapakuje spokojnie i poczeka to i zysk jest wiekszy
jestem ciekaw jak to rozegraja na tym papierze, bo cos sie zaczelo dziac, te roszady z akcjami, wymowienie doradcy, sprzedaz pakietu akcji innemu doradcy, wywiad z prezesem (w koncu jakas pierwsza jaskolka bo bylo cicho az strach)