• ubrani czy wygrani? Autor: ~jasiek [195.116.217.*]
    hehehe sam nie wiem ale wszedlem po 97gr
    co myslicie?
  • Re: ubrani czy wygrani? Autor: ~gregor [195.117.112.*]
    Dnia 2010-04-20 o godz. 16:22 ~jasiek napisał(a):
    > hehehe sam nie wiem ale wszedlem po 97gr
    co myslicie?

W krótkim terminie trudno powiedzieć w dłuższym terminie wygrani ..
  • Re: ubrani czy wygrani? Autor: ~kami [83.10.230.*]
    kolego za kilka tygodni wyrwiesz sie z biedy, ta spólka to MOC
  • Re: ubrani czy wygrani? Autor: ~88888 [89.228.17.*]
    Jedna czwarta kapitału przemielone! Sądzisz że jutro spadki? Za mało poszło, jest pod co grać.
  • Re: ubrani czy wygrani? Autor: ~trader [79.185.136.*]
    Gdyby to ktoś tak naprawdę wiedział w 100% - to albo sprzedawałby albo, ile miałby gotówki - kupowałby...Moim zdaniem sytuacja jest całkiem znośna...Od debiutu minął juz ponad tydzień. Zadebiutowało 1 mln praw do akcji...W dalszym ciągu - może miesiąc albo dłużej będą notowane same prawa do akcji...Ci, co kupowali w private placement - już się pozbyli papiera...Przesłankę do tego mam następującą: przez ten okres (razem z dniem dzisiejszym) wolumen wynosi prawie 2,5 mln sztuk...Branża bardzo interesująca i nadająca się do bardzo agresywnej spekulacji. Oczywiście zagrożenia też są...
  • Re: ubrani czy wygrani? Autor: ~lost [87.207.33.*]
    niedlugo nowe interesujace infa
  • Re: ubrani czy wygrani? Autor: ~jp [109.243.109.*]
    zabawa dopiero sie zaczyna. Tak jak pisalem wczesniej w dlugiej perspektywie wygrani. Ale na krotko tez da sie zarobic. Dzisiaj widac ze zbieranie umiejetne a pod koniec dnia podkrecenie kursu. Ale wg mnie to dopiero poczatek. Ja na razie trzymam swoj pakiet i zastanowie sie kolo 1,5 zl ;) Wtedy trzeba byc czujnym bo nie wiadomo czy bedzie jeszcze podciaganie kursu czy realizacja. Ale do 1,2 mozna smialo brac. Sporo papiera poszlo w tych okolicach przy debiucie
  • Re: ubrani czy wygrani? Autor: ~oj daleko [87.105.160.*]
    Obecnie to nie jest nawet teoretyczny dystrybutor bo nie ma wyrobow i materialow do handlu. A co z wytwarzaniem wg licencji. Na razie koszty ,ale wyniki i cos wyprodukuja za iles miesiecy. Jak zachowa sie konkurencja. Trudno zarabiac na handlu wyrobami tego typu bo juz dziala pare spolek i same chca zarabiac a nie dawac hurtownikom.

sporo watpliwosci ale za rok moze byc ciekawie
    za rok-oj daleko
  • Re: ubrani czy wygrani? Autor: ~jasiek [195.116.217.*]
    ok nie bylo pytania juz wiem :]
  • Re: ubrani czy wygrani? Autor: ~jasiek [195.116.217.*]
    *oczywiscie odpowiedz brzmi wygrani
[x]
FUTURIS 0,00% 0,24 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać