poszukuję biura rachunkowego w Warszawie, które zajmie sie administarcją "floty" samochodowej - zarządzanie flotą, rejestrowaniem jej pracy, optymalizacją tras i przejazdów itd.
Witam
co do administrowania flotą samochodową to m.in. to robi biuro rachunkowe CKD Hetman na Połczyńskiej. Bardzo fajnie wygląda u nich raportowanie - robią to w formie wykresów opatrzynych we wnioski. Tu masz adres strony internetowej jakbyś chciał www,ckdhetman.pl
yyyyy ja znam to biuro:-). One jest z Warszawy nie? Jakieś 2 lata temu robili mi biznes plan i pomagali mi wdrażać go w życie - wszystko miło, tanio i przyjemnie:-)
Zapraszam do współpracy z moim biurem, działam na rynku warszawskim od 1998 roku, mam LMF od 1999 roku. Oferuję rzetelną usługę i indywidualne traktowanie każdego klinta za rozsądną cenę.Obsługuje każdy rodzaj spółki i działalności gospodarcze, wspólpracuję z US i ZUS-em.
abdata.mp@gmail.com
Nie polecam tego biura. Właścicielka nie ma pojęcia o prowadzeniu księgowości. Robi co chce i jak chce. Nie liczy się z nikim i niczym. Ma być tak jak ona chce i koniec. Naraziła firmę na poważne problemy.
no tych biur które zarządzają flotą samochodową jest mało tak mi sie wydaje. A też wcześniej słyszałem o tym ckd hetman - chyba na Połczyńskiej mają swój oddział.
Dobrym biurem jest KLK Lubow Kreczmańska. Mają siedzibe na Rembelinskiej. jak to sie mówi jest miło, lekko i przyjemnie, ale musisz sprawdzić na ich stroni czy zajmują się dokładnie tym co ty chcesz, dla mnie robili kadrówke całą wiec wiem ze to robią. a za twoim to musisz poszperac
kolego a przypadkiem KLK nie jest teraz na Zgody w centrum? Tak mi sie coś wydaje, albo zmienili siedzibe ale tak sie pręznie rozwijają ze otwierają kolejna, oby! Dobre biuro jak na warszawskie warunki
Widzę, że sporo firm się tu zadeklarowało. Przed wyborem swojego biura polecam sobie zaglądnąć jeszcze na ten poradnik: www.ksiegowy.obowiazkowe.pl/ubezpieczenie-oc-dla-ksiegowych.html Pozdrawiam:)
Witam,
Polecam biuro Rachunkowe "Rach-Ann"
Obsługuje miasta: Płock, Kutno, Łódź, Koło, Włocławek i okolice tych miast.
Dojazd do klienta bezpłatnie, ZUS i kadry za darmo!! Dla przychodzących firm do 30% zniżek od dotychczasowej ceny. Fachowa i miła obsługa, która służy radą i pomocą przez całą dobę. Polecam serdecznie biuro godne zaufania.
Firma zdecydowanie stawia na jakość nie na ilość, dlatego jest małym biurem, które zapewnia poświęcenie czasu i należytej uwagi każdemu klientowi.
tel 602692029 ; biuro.rach-ann@wp.pl
Mamy XXI wiek.
Nie słyszałeś o księgowości on-line ?
np Infakt
Kurier do domu, wszystko masz na tacy przez internet, po co szukać czegoś stacjonarnego i to jeszcze w tym wiecznie zakorkowanym mieście.
Witam, ja polecam IBR TAX, zadzwoń , to sam się przekonasz , że warto, odbierają sami dokumenty, i mają zasięg ogólnopolski, kontakt do nich:
71-371-93-36, biuro@ibrtax.pl
Witam,
Polecam w Poznaniu biuro rachunkowe Grupa Atena sp. z o.o.
Są elastyczni we współpracy, szybko reagują na potrzeby klienta, w Poznaniu dojeżdżają i odbierają dokumenty.
www.grupa-atena.pl
e-mail: biuro.rachunkowe@grupa-atena.pl
tel. 604 780 576
Polecam usługi Kancelarii Rachunkowej Sigma z siedzibą na Zawadach. Księgowość prowadzona rzetelnie i terminowo, możliwosć pracy zdalnej. Indywidualne podejście do klienta.
Polecam
http://www.ksiegowoscsigma.pl/
Polecam biuro rachunkowe Finite, mieści się w Warszawie, na Ochocie.
Odpowiedzialni i rzetelni specjaliści z zakresu księgowości mogą zająć się Twoją księgowością, kiedy Ty będziesz zajmował się ważniejszymi sprawami.
Ceny są uzależnione od zakresu obsługi.
Część informacji można znaleźć na stronie http://www.finite.pl/ksiegowosc-tradycyjna lub http://finite.pl/sites/default/files/Ksiegowosc_tradycyjna_finite%28prezentacja%29.pdf
W spawie szczegółów współpracy zadzwoń +48 22 266 86 44 i dowiedz się więcej!
Możesz napisać mail na adres: kontakt@finite.pl, a my zadzwonimy do Ciebie!
Polecam Audytorskie Biuro Rachunkowe Goodwill sp. z.o.o. przy ul. Próżnej 12a w Warszawie. Centrum. Panie od kilku lat prowadzą moją działalność , odbierają dokumenty, jestem zadowolona z ich profesjonalizmu i podejscia do klienta. Polecam 22-620-53-65
ja od dłuższego czasu współpracuję z Kancelarią Biegłego Rewidenta Anna Obara http://www.zkco.pl/ mieszczącego się na warszawskim Mokotowie - rzetelni i terminowi ogarniają nawet doradztwo prawne... jeśli potrzeba :)
Witam :) jeśli chodzi o biuro rachunkowe, to mogę polecić panią Agnieszkę Karaśkiewicz. Ona co prawda ma swój rejon w okolicach grodziska mazowieckiego, ale myślę, że z Warszawą nie będzie problemu :) Pani jest bardzo miła i ma spore doświadczenie, do tej pory nie miałam żadnych problemów pod względem finansowym dzięki jej pomocy :) Pozdrawiam! Eliza