• Szukam biura rachunkowego Autor: ~kacperr [83.26.50.*]
    Witam forumowiczów

poszukuję biura rachunkowego w Warszawie, które zajmie sie administarcją "floty" samochodowej - zarządzanie flotą, rejestrowaniem jej pracy, optymalizacją tras i przejazdów itd.

Pilnie pomóżcie!

dzięki
  • Re: Szukam biura rachunkowego Autor: ~monicc [83.23.229.*]
    Witam
    co do administrowania flotą samochodową to m.in. to robi biuro rachunkowe CKD Hetman na Połczyńskiej. Bardzo fajnie wygląda u nich raportowanie - robią to w formie wykresów opatrzynych we wnioski. Tu masz adres strony internetowej jakbyś chciał www,ckdhetman.pl
  • Re: Szukam biura rachunkowego Autor: ~znawca-roman [109.243.106.*]
    yyyyy ja znam to biuro:-). One jest z Warszawy nie? Jakieś 2 lata temu robili mi biznes plan i pomagali mi wdrażać go w życie - wszystko miło, tanio i przyjemnie:-)
  • Re: Szukam biura rachunkowego Autor: ~AB DATA [212.76.37.*]
    Zapraszam do współpracy z moim biurem, działam na rynku warszawskim od 1998 roku, mam LMF od 1999 roku. Oferuję rzetelną usługę i indywidualne traktowanie każdego klinta za rozsądną cenę.Obsługuje każdy rodzaj spółki i działalności gospodarcze, wspólpracuję z US i ZUS-em.
    abdata.mp@gmail.com
  • Re: Szukam biura rachunkowego Autor: ~Stanisław [37.31.26.*]
    Nie polecam tego biura. Właścicielka nie ma pojęcia o prowadzeniu księgowości. Robi co chce i jak chce. Nie liczy się z nikim i niczym. Ma być tak jak ona chce i koniec. Naraziła firmę na poważne problemy.
  • Re: Szukam biura rachunkowego Autor: ~zoltar [92.250.129.*]
    Polecam wfirma.pl serwis księgowości internetowej, sam tam księguję swoje dokumenty i daję radę od roku.
  • Re: Szukam biura rachunkowego Autor: ~Autor [94.254.136.*]
    no tych biur które zarządzają flotą samochodową jest mało tak mi sie wydaje. A też wcześniej słyszałem o tym ckd hetman - chyba na Połczyńskiej mają swój oddział.
  • Re: Szukam biura rachunkowego Autor: ~ja [83.6.34.*]
    Ja polecam biuro rachunkowe z Marek ARS Lachowicz sp. z o.o.
    Pełen profesjonalizm
  • Re: Szukam biura rachunkowego Autor: ~Slimak [46.134.10.*]
    Znajomy z tego chyba korzystał, ja nie dałbym rady ogarnąć :)
  • Re: Szukam biura rachunkowego Autor: ~michajił [94.75.121.*]
    Jeśli ktoś nadal poszukuje to nic dodać nic ująć tylko http://www.biuroamf.pl POLECAM
  • Re: Szukam biura rachunkowego Autor: ~Terminale-Poznan.pl [188.33.209.*]
    No czy teraz ktoś poszukuje to wątpliwe, bo temat dość stary :) Ale... może akurat znajdzie się ktoś, kto będzie szukał biura :)
  • Re: Szukam biura rachunkowego Autor: ~redi8 [95.108.96.*]
    mm-accounting , rzetelnie i na czas
  • Re: Szukam biura rachunkowego Autor: ~denarius.com.pl [83.20.136.*]
    kancelaria finansowa Denarius, polecam
  • Re: Szukam biura rachunkowego Autor: ~dolmat [188.122.20.*]
    Polecam biuro graftax.pl we Wrocławiu.

Podchodzą indywidualnie i fachowo do każdego klienta.
    Dobra cena, pełna dyspozycyjność.
  • Re: Szukam biura rachunkowego Autor: ~torikx [83.14.190.*]
    Dobrym biurem jest KLK Lubow Kreczmańska. Mają siedzibe na Rembelinskiej. jak to sie mówi jest miło, lekko i przyjemnie, ale musisz sprawdzić na ich stroni czy zajmują się dokładnie tym co ty chcesz, dla mnie robili kadrówke całą wiec wiem ze to robią. a za twoim to musisz poszperac
  • Re: Szukam biura rachunkowego Autor: ~IgnaSS [46.113.148.*]
    kolego a przypadkiem KLK nie jest teraz na Zgody w centrum? Tak mi sie coś wydaje, albo zmienili siedzibe ale tak sie pręznie rozwijają ze otwierają kolejna, oby! Dobre biuro jak na warszawskie warunki
  • Re: Szukam biura rachunkowego Autor: ~Wafl_daft [46.134.10.*]
    Widzę, że sporo firm się tu zadeklarowało. Przed wyborem swojego biura polecam sobie zaglądnąć jeszcze na ten poradnik: www.ksiegowy.obowiazkowe.pl/ubezpieczenie-oc-dla-ksiegowych.html Pozdrawiam:)
  • Re: Szukam biura rachunkowego Autor: ~wlasciciel_startupa [46.134.10.*]
    Sam szukam biura, przed wyborem odpowiedniego będę umawiał się na rozmowy z przedstawicielami, skorzystam z tych porad co dałeś.
  • Re: Szukam biura rachunkowego Autor: ~Księgowa2011 [46.204.17.*]
    Witam,
    Polecam biuro Rachunkowe "Rach-Ann"
    Obsługuje miasta: Płock, Kutno, Łódź, Koło, Włocławek i okolice tych miast.
    Dojazd do klienta bezpłatnie, ZUS i kadry za darmo!! Dla przychodzących firm do 30% zniżek od dotychczasowej ceny. Fachowa i miła obsługa, która służy radą i pomocą przez całą dobę. Polecam serdecznie biuro godne zaufania.
    Firma zdecydowanie stawia na jakość nie na ilość, dlatego jest małym biurem, które zapewnia poświęcenie czasu i należytej uwagi każdemu klientowi.
    tel 602692029 ; biuro.rach-ann@wp.pl
  • Re: Szukam biura rachunkowego Autor: ~grupa atena [83.27.168.*]
    Oferujemy kompleksową obsługę finansową i kadrową.
    Grupa Atena sp. z o.o.
    www.grupa-atena.pl
    (zakładka rachunkowość)
    biuro.rachunkowe@grupa-atena.pl
  • Re: Szukam biura rachunkowego Autor: ~Iza [89.231.111.*]
    Zapraszam na rozmowę do naszego biura rachunkowego w Warszawie. kontakt aleksiegowa@wp.pl tel 784 872 920 Zapraszam
  • Biuro Rachunkowe Magda w Poznaniu zaprasza! Autor: ~Biuro Magda [81.210.28.*]
    Gdy Mikołaj do drzwi puka, to podatnik biura szuka, a tu biuro doskonałe dni otwarte robi całe.

Za darmola są porady podatkowe i kadrowe. Zapraszamy w Mikołajki tylko u Nas niespodzianki!

6 grudnia od 10.00 do 17.00 darmowe konsultacje podatkowe, kadrowe i prawnicze.

Biuro Rachunkowe MAGDA - ul. Dąbrowskiego 23/3 , Poznań

• Re: Szukam biura rachunkowego Autor: dzordz34 [31.187.9.*]
    Mamy XXI wiek.
    Nie słyszałeś o księgowości on-line ?
    np Infakt
    Kurier do domu, wszystko masz na tacy przez internet, po co szukać czegoś stacjonarnego i to jeszcze w tym wiecznie zakorkowanym mieście.
  • Re: Szukam biura rachunkowego Autor: ~Sebastian [83.12.66.*]
    Witam, ja polecam IBR TAX, zadzwoń , to sam się przekonasz , że warto, odbierają sami dokumenty, i mają zasięg ogólnopolski, kontakt do nich:
    71-371-93-36, biuro@ibrtax.pl
  • Re: Szukam biura rachunkowego Autor: ~kucyk [213.156.119.*]
    Witam,
    Polecam w Poznaniu biuro rachunkowe Grupa Atena sp. z o.o.
    Są elastyczni we współpracy, szybko reagują na potrzeby klienta, w Poznaniu dojeżdżają i odbierają dokumenty.
    www.grupa-atena.pl
    e-mail: biuro.rachunkowe@grupa-atena.pl
    tel. 604 780 576

Pozdrawiam
  • Re: Szukam biura rachunkowego Autor: ~michael444 [87.207.170.*]
    moze juz za pózno? a jezeli nie to proszę się zapoznać www.kurp-group.com
    693 371 949
  • Re: Szukam biura rachunkowego Autor: ~Małgorzata [77.253.143.*]
    Polecam usługi Kancelarii Rachunkowej Sigma z siedzibą na Zawadach. Księgowość prowadzona rzetelnie i terminowo, możliwosć pracy zdalnej. Indywidualne podejście do klienta.
    Polecam
    http://www.ksiegowoscsigma.pl/
  • Re: Szukam biura rachunkowego Autor: ~finite.pl [178.235.248.*]
    Polecam biuro rachunkowe Finite, mieści się w Warszawie, na Ochocie.
    Odpowiedzialni i rzetelni specjaliści z zakresu księgowości mogą zająć się Twoją księgowością, kiedy Ty będziesz zajmował się ważniejszymi sprawami.

Ceny są uzależnione od zakresu obsługi.
    Część informacji można znaleźć na stronie http://www.finite.pl/ksiegowosc-tradycyjna lub http://finite.pl/sites/default/files/Ksiegowosc_tradycyjna_finite%28prezentacja%29.pdf

W spawie szczegółów współpracy zadzwoń +48 22 266 86 44 i dowiedz się więcej!
    Możesz napisać mail na adres: kontakt@finite.pl, a my zadzwonimy do Ciebie!
  • Re: Szukam biura rachunkowego Autor: ~Goodwill [79.187.187.*]
    Polecam Audytorskie Biuro Rachunkowe Goodwill sp. z.o.o. przy ul. Próżnej 12a w Warszawie. Centrum. Panie od kilku lat prowadzą moją działalność , odbierają dokumenty, jestem zadowolona z ich profesjonalizmu i podejscia do klienta. Polecam 22-620-53-65
  • Re: Szukam biura rachunkowego Autor: ~karolina [193.218.132.*]
    Polecam biuro rachunowe http://www.ksiegowoscdlafirm.com.pl/
    - Poznań okolice Dębiec, Wilda.
    Profesjonalnie prowadzona księgowość, usługi na najwyższym poziomie.

• Re: Szukam biura rachunkowego Autor: ~Marek [95.108.99.*]
    ja od dłuższego czasu współpracuję z Kancelarią Biegłego Rewidenta Anna Obara http://www.zkco.pl/ mieszczącego się na warszawskim Mokotowie - rzetelni i terminowi ogarniają nawet doradztwo prawne... jeśli potrzeba :)
  • Re: Szukam biura rachunkowego Autor: ~elizzaaa [87.205.197.*]
    Witam :) jeśli chodzi o biuro rachunkowe, to mogę polecić panią Agnieszkę Karaśkiewicz. Ona co prawda ma swój rejon w okolicach grodziska mazowieckiego, ale myślę, że z Warszawą nie będzie problemu :) Pani jest bardzo miła i ma spore doświadczenie, do tej pory nie miałam żadnych problemów pod względem finansowym dzięki jej pomocy :) Pozdrawiam! Eliza