• spółka dobra akcjonariat do dupy Autor: ~aser [87.96.117.*]
    jak widze dzieciakow jerry , romy i innych pojebow co lataja z 1000 zł w kieszeni i pieprza o 10 zł to tak to wyglada, a im takich mniej takich przydupasów tym lepiej dla spółki
  • Re: spółka dobra akcjonariat do dupy Autor: ~mati [85.89.170.*]
    Ktoś widocznie potrzebował kasy i wychodził. Przy takiej płynności ma to swoje plusy i minusy. Minusy w takich dniach jak dzisiejszy a plusy gdy zaczyna się szał. Więc luz. Z tego co wiem jerry ma coś koło 1% akcji, ja mam prawie 2% a reszta nie wiem. Ale spokojnie będzie tutaj dużo wyżej i to w ciągu kilku najbliższych tygodni. Pzdr.
  • Re: spółka dobra akcjonariat do dupy Autor: ~aser [87.96.117.*]
    a co do tego ma ze ktoś wychodził??? skoro nie ma popytu nawet po 3,50???
    wszyscy widza 8-10 zl a po 3,50 nikt nie chce brac
  • Re: spółka dobra akcjonariat do dupy Autor: slawek_wr [89.174.230.*]
    FF na Orle to ok. 10 mln zl.
    Dla porównania na EEX ok. ..... też 10 mln zł.
    Jakie są tu i tam obroty.
    I dlatego uważam, że w niedługim czasie Orzeł zaliczy niestety południe .
    Przy wsparciu na 2,8 zł, a szczególnie w okolicach 2 zł uruchomi się naprawdę popyt. Wcześniej, nie sądzę.
    Sławku pozwolę sobie niezgodzić się z tobą. EKO EXPORT nie ma przyznanych dotacji o wartośći 40 mln zł.

Z Eko wiąża mnie iłe wspomnienia ale to jak dla mnie jak na razie przeszłość.

A tutaj na dniach zostanie uruchomiona I dotacja o wartośći 17,5 mln. Warunkiem jej uruchomienia jest kupno fabryki wraz z działką w Poniatowej a to nastąpi do końca kwietnia.

Co nie zmienia faktu, że tutaj płynność jak na razie jest naszym przeciwnikiem. A jeśli chodzi o prawdziwy free float to jest on znacznie niższy na Orle niż piszesz hi hi hi.

A wydarzenia iostatnich dni pokazują, że ty też się mnylisz patrz:

EEX
    TSCaPITAL

pZDR
    prześledź historię eex atona tam było identycznie a potem co się stało każdy widział
  • Re: spółka dobra akcjonariat do dupy Autor: ~Rom [83.142.180.*]
    acer jestem ciekaw czy byś powiedział mi to wszystko w twarz. Bo najlepiej to zwyzywać.
    NIe ma się co tarmosić z tymi co naganiają na spadki. Żadna firma w Polsce nie dostała tak wysokiego procentowo wsparcia w odstępie dwóch miesięcy i to jest faktem. Jak to co poniektózy docenią to niska płynność będzie naszym niepodwarzalnym plusem i tyle.

40 mln zł dotacji to ponad 6 zł na jedną akcję do tego doliczcie 6 mln dotychczasowy majątek spółki z wyceny księgowej oraz 3 mln zł pozyskane z emisji akcji, obligacje uruchomią I dotację, czyli w najgorszym przypadku mamy ok 50 mln zł czyli ponad dwa razy więcej niż dzisiaj spółka jest wyceniana. A dopiero przy tych 50 mln zł spółka da ponad 8 zł na akcję i c/wk 1!

Pozdrawiam i nie kłóćcie się jeszcz, dajmy im zasnąć spokojnie w grobach, to nie najlepszy czas na waśnie i kłótnie! Proszę
[x]
ORZLOPONY -0,68% 2,90 2025-11-07 15:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.