• i co dalej????????????????????????? Autor: ~slam [78.88.20.*]
    obrotów się doczekaliśmy, ciekawe czy ich śladem pójdą wzrosty,
  • Re: i co dalej????????????????????????? Autor: ~db501 [109.243.205.*]
    AT daje pozytywne sygnały. Poza tym często duży wolumen zapowiada że będzie mocny wzrost. Ja myślę że ruszy.
  • Re: i co dalej????????????????????????? Autor: ~kk [79.185.179.*]
    To prawdopodobnie tak pohandlował animator sam z sobą, tylko w jakim celu.?? Dziś rano kilku się nabrało i kupiło po 12.80.
  • Re: i co dalej????????????????????????? Autor: ~slam [78.88.20.*]
    jesli tak, to byłby to czysty sadyzm, mogli się bawić dużo mniejszą ilością,
  • Re: i co dalej????????????????????????? Autor: ~kk [79.185.177.*]
    Obserwuję kurs spółki od ponad 3 lat. To co wyprawia tutaj animator to jest kuriozum,czasem to wyglądało na psychiczne znęcanie nad inwestorami indywidualnymi.Najgorsze jednak jest to,że takie wytyczne dali główni akcjonariusze i wspierali jego działania w dołowaniu i blokowaniu kursu.Jak mu brakowało akcji,bo nie był w stanie odkupić utraconych to jemu podrzucali w pakietówkach.Byly tu różne pakietówki bez informacji nawet po 7zl,ostatnia to w poniedziałek 11100 po 10zl. Trudno zrozumieć dlaczego głowni akcjonariusze (panowie Jurczyki działają na szkodę kursu,a tym samym i spółki). Sam prowadzę usługi w montażu suszarń do drewna. Początkowo montowałem zawory Zetkamy,ale gdy zorientowałem w sytucji to od roku już stosuję zamienniki ( które są o wiele tańsze) i zaleciłem pracownikom,żeby nie montować zaworów Zetkamy. Jeżeli właściele szkodzą firmie niszczą drobnych akcjonariuszy i potencjalnych klijentów to dlaczego mam kupować ich produkty?Niech szukają sami ryków zbytu.Z Węgierskiej Górki to też prawdopodobnie już nic nie wyjdzie.A z kursem to oni opamiętali się chyba za póżno.?
[x]
MANGATA -1,82% 54,00 2025-10-21 17:01:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.