dla mnie to jakieś dziwne...spółka przecież solidna...bardzo solidna jak na te czasy.......zyski solidne fundamenty i tak slaby debiut......cos mi tu smierdzi.....mam po 7,70 ale malo......czekać nie czekać....szkoda dac sie wyleszczyc w taki sposob......widocznie spolki o silnych fundamentach nie maja co liczyc na wzrosty....teraz kolastyna itp sa na topie.....smiech na sali
jak male ilosci akcji sa sprzedawane na tym poziomie...smiech na sali 80 90 akcji??? hahaha dla mnie to oczywiste.......w zyciu nie oddam na takich poziomach.......
ja jestem spokojny......wydaje mi się ze nie ma co podejmowac pochopnych decyzji......spółka powinna byc na o wiele wyzszym poziomie....w kolejnych sesjach o ile tylko uspokoi sie sprawa Grecji i amerykanie wyjda na plus wszystkoi bedzie jasne.....widze ze amerykanie nie spiesza sie z przecena.....
Spokojnie ludzie ! Fakt ,że debiut trochę cienki ale pechowo trafili , bo dziś ogólnie spadki na giełdach ,no i dane z USA słabe . W takich okolicznościach mnie osobiście kiepski debiut nie dziwi, ale nie dajcie się wyleszczyć cwaniakom bo oni tylko na to czekają. Będzie dobrze , zobaczycie...
zeby nie plakac - ustawic na zero i zapomniec - juz takich bajek jak te 9-10 zl to dawno nie slyszalem - tak jakby tu dawali za darnmo kase
jak peknie 7 to zrobia panike - a jak bedzie kiedys ta korekta to to sie nie oprze - bo widze ze wszyscy dalej trzymaja i czekaja na 8-9 zl
a po 6 bedzie placz - dlaczego nie dali za darmo kase na rachunek - za darmo przeszlo po 7,70 umowione pakiety do funduszow od szfagrow a teraz to maja spoleczke w d...
jutro arcy ważny dzień dla kolastyny - sąd rostrzygnie o dalszej przyszłości tej firmy: jeżeli wynik będzie pozytywny to są szanse na duże wzrosty - kto chce to niech obserwuje jak to się potoczy :)
Ta spółka da zarobić i to sporo, jeśli nie będzie korekty na rynku, to akcje będą rosły to moje zdanie, przedział cenowy akcji był ustalony między 7 do 9 , w końcu ustalili najniższy poziom czyli 7 zł, to naprawdę porządna firma , co do Ferro chciałem kupić dużo akcji a k.....a przydzielili mi 20 procent tego co chciałem kupić a szkoda, ale i tak sie opłacało zarobiłem 20 procent. Akcje Berling kupiłem dzisiaj po 7.30 mniej niż za 10 zł nie sprzedam od na pół roku zapominam o tych akcjach. Petentus dał zarobić od debiutu 50 procent i tutaj też czekam na takie zwroty
ja mam podobne zdanie.....firma jest bardzo dobra..dziwi mnie tak słaby debiut..poważnie...czyżby zadyszka...sądzac po tym co wyprawiają amerykanie wcale nie...amerykance pompuja indeksy jak tylko mogą....i jakoś nie przeraza ich widmo korekty....zdaje mi sie ze jeszcze nie teraz....poczekajmy takze do debiutu PZU...
Jaki slaby debiut? O czym Wy mowicie? Wywalajac na +10% mam 3,4% od wlozonego siana. 8 miesieczna lokata w 2 tygodnie za 2 klikniecia i troszke nerwow. Jak dla mnie rewelacja.