Witam serdecznie wszystkich kolegów i koleżanki też.
Chciałem was powiadomić , że właśnie dokonałem niedużego co prawda ale jednak zakupu
akcji tej spółki. Jak wielu z was zapewnie wie, stanowię na tych forach klasę sam dla siebie i nie zwykłem tu tracić ani złamanego centa.
Pozdrawiam serdecznie mając nadzieje na ciekawe dyskusje i zwary.
Pewnie nie jednemu nerwy puszczą, ale proszę bez obrażania i cieszcie się jak jestem to znaczy że będzie dobrze.
Chodzik Księżycowy
co prawda alchemia byla kiedys konikiem dystrybutora z syturatora ,a dzis kazdy tego konia -szkape zna i nie dotyka.
wbrew tredowi i zniecheceniu wiekszosci ,mniejszosc wlasnie takie lumpy i szmaty nabywa.
jak w lumpexie.
Nie jaraj sie tak.Ta spólka najwidoczniej nie chce hurraoptymizmu zerknij na ff teraz to pewnie juz z 7% i zaraz sobol sie zleci z zawieszeniem notowan.Powolutku.
He he mierze sie na nią od jakiegos czasu.Wiem ze da zarobic ale zawsze jakos braknie kasy jak puki co mam głownie alchemie i SGN lącznie 80 % reszta do pogrania i czeka na lepsze czasy.
No to pierwsze lody między nami zostały przełamane.
Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich a najbardziej Dume Podlasia, ponieważ się już znamy nieco i może wam powiedzieć jaki ze mnie bezduszny drań. Mówiąc jednak poważnie do wejścia w ten papier skłonił mnie tylko i wyłącznie jego wykres, wszak jestem analitykiem technicznym. Widzę wiec powolne , ale trwałe przechodzenie od trendu spadkowego do wzrostowego z doprawdy szkolnym ułożeniem się obrotów, które potwierdzają tą tendencję.
Szkoda tylko, że ze względu na na małą płynność nie moge sobie pozwolić na większe zaangażowanie w ten papier, no ale cóż mówi sie trudno.
Chodzik Księżycowy
mam sporo tej padliny juz prawie rok kisze i czuje ze jeszcze trzeba bedzie sie kisic i kisic dojdzie do 7.50 narobi nadziei zabraknie mi kilku groszy by nie wyjsc bez straty i potem bede sciska po 6 zl ten papier
Eee nie przesadzaj ja po tobie nie jechalem.Walilo mnie HB bo mialem tam grosiaki.Bardziej interesowala mnie psychologia tej spólki i co z tego wyniknie.A wyszlo na to ze troche racji miales.Zresztą nigdy nie sugeruje sie przed zakupem spólki teoriami chodzikow logicow czy maciejów z krakowa.Jestem na tyle dorosly ze mam swój rozum heheh:)
Chodziku jesteś jeszcze na tej spółce?
miałeś racje co do wzrostu, ciekaw jestem czy jeszcze tu jesteś czy zrealizowałeś zysk gdy papier poszedł w górę?
pozdrawiam
Jestem, chociaż ze wzgledu na płynność moje zaangażowanie jest zaledwie kilkutysięczne.
Uważam, że to wyłącznie korekta i wzrost będzie kontynuowany.
CK