• FastFin Autor: ~Kenzo [78.88.246.*]
    Zalamka!!!
  • Re: FastFin Autor: ~MechaGodzilla [79.187.212.*]
    poszło bez żadnego oporu... zły znak
  • Re: FastFin Autor: ~Kenzo [78.88.246.*]
    Przy takiej stracie to juz trzeba poczekac na lepsze czasy, ale tylko kiedy to bedzie, oto jest pytanie???
  • Re: FastFin Autor: ~MechaGodzilla [79.187.212.*]
    a może przeczekamy spadki na GPPI?
    Ja proponuje zwrocic uwage na WIKANE, cos tam zaczyna sie dziac!!!
    I na dodatek kurs zwalony takim malym wolumenem
  • Re: FastFin Autor: ~Staruszek [195.150.61.*]
    Brak poytu.... bo ile mozna skupowac akcje od rodzinki członków rad nadzorczych. 70% akcjonariatu jest cały czas na zysku, wiec trudno ich winic ze sprzedają. 65 grosze sa juz murowane. Kwestia 2 tygodni. Potem wig runie i bedzie marazm na całego. Może we wrześniu warto sie zainteresowac....
  • Re: FastFin Autor: ~Góra [83.29.13.*]
    Chyba dno złapane
    Jak Staruszek ma racje, to raczej NIE, chyba trzeba poczekac jeszcze i dopiero potem ewentualnie usredniac, ale zaczynam watpic czy warto?
  • Re: FastFin Autor: ~Staruszek [195.150.61.*]
    Od tygodnia ktoś to codziennie mówi.............. Z każdym dniem obroty na spadkach zamiast spadac wzrastają. Szybkiego wybicia nie będzie . Jak juz złapane zostanie dno to będzie 2 miechy kiszenia. Głowóny rynek musi wpierw wycenic właściwie spółke. C/Z powienien oscylowac około 10(45 groszy). Ale nawet zakładając super rozwój i inne bajki to optymistom wystarczy C/Z = 15 ----> problem w tym że taki C/Z będzie dopiero na poziomie 65 gorszy. Bo póki co to kurs buja w chmurach. Typowa wydmucha z NC gdzie studenci za stypednia kupują byle co......
  • Re: FastFin Autor: ~Góra [83.29.13.*]
    ja stawiam że będzie odbicie
  • Re: FastFin Autor: ~ryszard [87.116.246.*]
    Nie rozumiem Cię Staruszku po co tracisz czas i energię na spółkę ,która według Ciebie będzie spadać jak piszeszna 0.45zł a potem przez 2 miesiące będzie się kisić Właśnie między innymi takie wypowiedzi pesymistyczne ,które stanowią 90% napawają mnie optymizmem, bo czyż niebyło odwrotnie przy kursie 1.3-1.4zł gdy nakłaniałem wszystkich do sprzedaży akcji wypowiedzi optymistów stanowiło również około 90% ,a jak się stało to wszyscy wiemy Powiem CI jeszce jedno że kursu 0.70zł na 100% nie przekroczy ,mam tu na myśli ten kwartał .
  • Re: FastFin Autor: ~Obiektywny [77.254.159.*]
    Ryszard... masz akcje to nie dziwi że teraz "widzisz' już same wzrosty. Fakt jest taki że kupowaleś za 86 groszy i jesteś w plecy kupę szmalu bo źle przewidzialeś. Wiec lepiej słuchaj innych bo jak widać mogą być mądrzejsi....
  • Re: do obiektywnego Autor: ~ryszard [87.116.246.*]
    Obiektywny a raczej subiektywny , piszesz zebym słuchał mądrzejszych ,i chętnie bym to zrobił .Jak dotąt czytałem prawie sam bełkot inwestorów zachowujących s ię jak dzieci we mgle i frustratów widzący tylko owczy pęd , bez granic co do wzrostów i spadków , z tym drugim wariantem mamy teraz doczynienia .
  • Re: do obiektywnego Autor: ~Kenzo [78.88.246.*]
    Oj, az boje sie pomyslec co tu moze sie stac?! Mgla zaslania jasnosc postrzegania FF, pamietam Toore, zaistniala na glownym tylko na
  • Re: do obiektywnego Autor: ~Kenzo [78.88.246.*]
    cd. a wiec Toora zaistniala tylko na CHWILKE, a na FF mgla spowija czytelnosc zachowania sie kursu, wiec nie ma co sie dziwic tym pesymistycznym nastrojom.
  • Re: FastFin Autor: ~tęcza [77.255.120.*]
    o GPPI mecha to Ty się nie bój, lepiej martw się to ten pękający balon FF...chce Twoje obiecywane 1,5?? ff na parkiecie głównym a cena 74 gr już dziś była...jednak prze kapitalizowanie o czymś świadczy....a na GPPI za 2 tyg dobre info będzie
[x]
FASTFIN 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.