• delikatna korekta Autor: ~kret [79.187.212.*]
    dorzuciłem do wora. widać ktoś pilnie potrzebował gotówki...
  • Re: delikatna korekta Autor: ~jazzy [195.150.61.*]
    Możliwe że ktoś z uwagi na spadający ncindex postanowił zamknąc inwestycje na NC. Na wielu spółkach wygląda to podobnie. Za 2 tyg będa kluczowe informacje które wszytko zmienią. Cena księgowa to 1,28 więc nie spodziewałbym się czegoś złego.
  • Re: delikatna korekta Autor: ~misio push-up'ek [94.254.151.*]
    no nie wiem jazzy coz to mialoby sie stac za dwa tygodnie, co by tak definitywnie zmienilo sytuacje na papierze; w mojej ocenie dopoki gppi jest w klinczu z mewa nie ma szans na bardziej konkretny ruch w gore, a nie widze aby cala ta sprawa z mewa mogla zostac zakonczona w przeciagu najblizszych dwoch tyg., z jednej strony mozemy sie co prawda spodziewac wynikow badania rzetelnosci sprawozdan finansowych gppi (licze ze nie po mysli mewy, a wiec punkt dla gppi), z drgiej strony jednak kontraatak kiszki i kenicer w postaci pozwu o stwierdzenie niewaznosci potracenia, jednym slowem sytuacja za dwa tyg. moze sie zmienic, ale wciaz bedzie daleka od klarownosci
  • Re: delikatna korekta Autor: ~jazzy [195.150.61.*]
    Kolego... gdy zostanie potwierdzone że sprawozadania były ok to na jakiej podstawie potrącenie miałoby byc nieskuteczne??? Przeciez kary są za jednostronne wycofanie MEWY z umowy. MEWA stwierdziła że wycofywała sie bo uważa ze sprawozadanie ją zmyliło - a tak naprawde chodziło o konflikt personalny. GDy sprawozdania są ok to znaczy że MEWA się bezpodstawnie wycofała z umowy. Na jakiej podstawie miałą by więc uniknąc płacenia kar?????
  • Re: delikatna korekta Autor: ~optymista [10.77.1.*]
    niech wywala jeszcze
  • Re: delikatna korekta Autor: ~ggg [83.24.248.*]
    już myślałem że poniżej 1,1 nie dokupie a tu psikus:) maj już niedługo:)
  • Re: delikatna korekta Autor: ~marboz [83.11.158.*]
    Jeszcze dokupimy poniżej 1,0 zł.
  • Re: delikatna korekta Autor: ~marboz [83.11.159.*]
    jak wyżej a może poniżej 90 groszy.
  • Re: delikatna korekta Autor: ~marboz [83.11.158.*]
    Jeszcze dokupimy poniżej 1,0 zł
  • Re: delikatna korekta Autor: ~optymista [212.76.37.*]
    jedno info potrzebne i technicznie nastąpi przełom
  • Re: delikatna korekta Autor: ~oldboy [83.11.157.*]
    czas płacenia podatków
[x]
FIGENE 3,83% 0,49 2024-06-03 02:00:00