• Trzymać, nie sprzedawać, dokupywać? Autor: ~bankier1972 [87.239.217.*]
    Oto jak ta strategia działała w ciągu ostatniego roku:

http://stooq.pl/q/?s=wig&d=20100413&c=1y&t=l&a=lg&b=1&r=viv

losowe wejście w WIG +50%,wejście w VIV -25%.

Ale co tam! Przecież W KOŃCU MUSI ODBIĆ! :D
  • Re: Trzymać, nie sprzedawać, dokupywać? Autor: kris1976 [188.47.53.*]
    bankier o ile dobrze pamiętam to kupiłeś Veno, ciekawy jestem co masz do powiedzenia w tej sprawie w okolicznościach dzisiejszej sytuacji.. A tak pozatym to musiałeś to napisać tak?? nie mogłeś się powstrzymać?? proponuje wrócić do tematu ale za tydzień.
  • Re: Trzymać, nie sprzedawać, dokupywać? Autor: ~bankier1972 [87.239.217.*]
    Nie jestem i nie byłem akcjonariuszem spółki Veno, więc trudno mi coś więcej powiedzieć. Wykres wygląda podobnie do wykresu Vision - fatalnie.

Możemy wrócić do tematu za tydzień,możemy i za dwa tygodnie. Ale jeśli uważasz, że do tego czasu nastąpią wzrosty na Vision, to myślę, że będzie z tym ciężko. Bardzo ciężko.

Wymagałoby to naprawdę znacznej ilości nowego kapitału i do tego jakiegoś mocnego pretekstu. Bo podaż akcji ze strony Kunickiego oraz nieszczęśników poubieranych w przedziale 8-15 groszy jest gigantyczna. I nie da się tego rozbujać milionem złotych, więc nikt się nie będzie w to bawił jeżeli znacznie łatwiej to idzie choćby na Trionie.
  • Re: Trzymać, nie sprzedawać, dokupywać? Autor: ~bbb [87.205.12.*]
    Dnia 2010-04-13 o godz. 17:54 ~bankier1972 napisał(a):
    > Nie jestem i nie byłem akcjonariuszem spółki Veno, więc
    > trudno mi coś więcej powiedzieć. Wykres wygląda podobnie do
    > wykresu Vision - fatalnie.

co ty bredzisz, a rok temu to kto mówił,że ma tego dużo. dokładnie rok temu. poczytajcie sobie
  • Re: Trzymać, nie sprzedawać, dokupywać? Autor: ~katatonia [87.239.217.*]
    Minął tydzień, proponuję zatem wrócić do tematu.
  • Re: Trzymać, nie sprzedawać, dokupywać? Autor: ~Marco [89.76.249.*]
    brakuje jakoś czynów czyli zebrania tego co leży na 7 i 8 groniach
    ale wcześniej jeszcze pewnie zahaczymy o 5gr
    pozdrawiam Visionerów
    Ale ty tak już od około roku piszesz.

Najpierw mieli zaraz wyzbierać to co było po 14 groszy.
    Potem mieli zaraz wyzbierać to co było po 13 groszy.
    Potem mieli zaraz wyzbierać to co było po 12 groszy.
    Potem mieli zaraz wyzbierać to co było po 11 groszy.
    Potem mieli zaraz wyzbierać to co było po 10 groszy.
    Potem mieli zaraz wyzbierać to co było po 9 groszy.
    Teraz jest pewna akceleracja oczekiwań, bo już na raz mają wyzbierać to co leży po 8 i 7 groszy.

Co będzie dalej?

Bo ja uważam, że będzie kolejna emisja z prawem poboru po 0,04 lub 0,05 zł.
  • Re: Trzymać, nie sprzedawać, dokupywać? Autor: ~Marco [89.76.249.*]
    znajdz mi kolego jeden wpis kiedy mówilem o zbieraniu po 14 to bedziesz kozak....
    rozumiem ze chcesz wykorzystyywac swoje umiejetnosci socjotechniczne ale starego wróbla na g....nie przerobisz.....tak wiec prosze szanujmy sie i nie pisz nieprawdy
    bardzo umiejetnie ktos steruje kursem i brawa dla niego....jednak ci ktorzy tu maja zamiar siedziec dluzej to im to lotto co obecnie sie z kursem dzieje
    trzymac, nie oddawac, dokupowac
    Minęły dwa tygodnie. Proponuję wrócić do tematu.
    krisie, minęły trzy tygodnie. Czy teraz już można wrócić do tematu, czy też nadal jest to źle widziane?
    Minęło sześć tygodni. Czy teraz już można wrócić do tematu, czy też nadal jest to źle widziane?

Mam nadzieję, że się nie zabiłeś czy coś takiego. Pieniędzy włożonych w Vision SA nie odzyskasz nigdy, ale przecież możesz zarobić następne, które będą wyglądały tak samo jak te stracone.

Everest, rsytner72 gdzie wasza odwaga? Wzywam was do apelu! Jak się teraz czujecie mając świadomość, że prawie na pewno ktoś na skutek waszego naganiania kupił te akcje? Czy teraz może polecicie wyrolowanym inwestorom patrzenie na takie inwestycje w perspektywie stuletniej?

Czy przynajmniej przeprosicie ładnie i poprawicie się na przyszłość?
  • Re: Trzymać, nie sprzedawać, dokupywać? Autor: ~444 [82.139.163.*]
    Veno - vision dwa bratanki.
    Tylko inflacja zaciera ręce. No ale cóż, na giełdzie przecież wyboru nie ma - trzeba wzdychać i zdychać.
  • Re: Trzymać, nie sprzedawać, dokupywać? Autor: ~444 [82.139.162.*]
    wielkie uciskanie półek sprzedaży - oby się nie zarwały, toż to już tyla kilo!!!!
    ale z drugiej strony, gdyby tak dmuchnąć z prawej pod 0,09 z ukrytymi włącznie, ale czy capital partners się odważy ????
  • Re: Trzymać, nie sprzedawać, dokupywać? Autor: ~444 [82.139.162.*]
    kris nadal żre konserwanty - poblokował se neurony i nie kuma rzeczywistości. dla niego to 500% matrix
  • TO BYŁO W LUTYM Autor: ~444 [82.139.165.*]
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-no-i-biora-po-8gr,8100862.html
  • 0,06 NIE DA SIĘ PRZEKOPAĆ Autor: ~444 [82.139.165.*]
    Nikt nowy, panowie, nie podłączy się wam do tej gry. Co najwyżej będziecie widzieć nowe zlecenia sprzedaży. Krótko mówiąc czeka was obrastanie pleśnią.
[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.