• NWZA Autor: ~ZakapiorB [10.0.37.*]
    Przypominam, że na 14 kwietnia zwołane jest NWZA a wśród planowanych uchwał jest podwyższenie kapitału poprzez emisję akcji z prawem poboru.
    za 1 akcję - 1 pipka
    za 10 pipek - 1 nowa akcja
    planowana cena emisyjna: 7 gr (tak zapowiadano)

Należy tu nadmienić, że cały czas czekamy na oficjalne informacje nt. podpisanej umowy z ubezpieczycielem. Jest to najprawdopodobniej ubezpieczyciel działający na rynku europejskim............
    ... oraz informacje o kolejnych gabinetach ...........
  • Re: NWZA Autor: ~domek [213.238.70.*]
    Na chwilę obecną 7 groszy jest nierealne, informacja odnośnie ubezpieczyciela też miała być podana jeszcze przed NWZA i jak na razie ni widu ni słychu...
  • Re: NWZA Autor: ~tymon [83.6.24.*]
    To teraz zacznie się wysyp tych naiwniakow co kupili po 6gr. i 7gr. bo myśleli, że przed NWZA zacznie kurs rosnać, albo i po :)

Nic nie wzrosnie, bo żeby wzrosło musi zostać wygenerowany popyt, a kto ma go zapewnic, no kto będzie zdejmował te pakiety z prawej?

NIKT bo indywidualnych na to niestac, indywidualnego stac, żeby kupić pakiecik 30 000 akcji, ale nie więcej.

Co chwile na tej spółce są jakieś dobre infa, odpowiedzi na pb.pl w akcji inwestor, a kurs pikuje w dół lub jest trzymany na widłach. Obecnie 6-7 gr.

Nie sądzę, żeby umowa z ubepzieczycielem o której dawno wiadomo czy emisja akcji po 7 gr. coś zmieniła.

Dopóki nie znajdzie się jakiś podmiot zainteresowany akcjami denty, który zacznie skupować akcje za większą kasę nic ciekawego się tutaj nie stanie.
    A kiedy taki inwestor może się pojawić? Za rok, dwa lata. Nie licze w tym roku nawet na wyjście powyżej 8gr. bo jest to nie realne.

Kto kupi te akcje? Nie ma chętnych.

Ja się swoich akcji pozbyłem bo nie ma co trzymać tutaj kasy, któa może pracować na innych spółkach w trendach. OCzywiście, denta mnie ciągle interesuje, ale wole stać z boku niż zamrażać kasę.

Za to po NWZA moga nas jeszcze podenerwować i kurs mozliwe, że jeszcze spadnie o 2-3 grosze. W każdym przypadku emisji z prawami poboru na newconnect spółki spadają i w tym wypadku będzie podobnie.

Nie oczekujcie prosze cudów, bo może Was to zabolec w czwartek.
    Tak jak wielu zabolało koniec PDA. A było wiele ludzi co liczyli, że z 17 gr. poleci na 20-30 gr. :) Przeliczyli się i tym razem się nie przleiczcie bo 1 gr. to juz strata ponad 15%!!!
  • Re: NWZA Autor: ~japa [79.175.234.*]
    teoretycznie masz racje,ale spolka widac ma pomysl i to calkiem niezly, na to zeby zarabiac sporo kasy, podpisuje umowy, i obecna cena za akcje jest dosc niska ,a spolka nie moze ciagle spadac, czasami trzeba zamrozic kase na kilka misiecy, bo wcale nei masz pewnosci ze i na innych zarobisz w tym czasie:)a moim zdaniem wlasnie w ciagu miesiaca kurs bedzie w okolicach 10-12gr, ja tak stawiam, ale kazdy moze sadzic inaczej,pozdrawiam
[x]
EKOOZE 0,00% 0,09 2024-05-21 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.