już 20% papiera się przemieliło...:) Nikt nie chce się pakować za wysoko, a wyskakują ci którzy od wczoraj zgarnęli po kilkanaście %... Ciekawa sytuacja... Zastanawiam się co robić:D Trochę mam ze wczoraj i dziś też już coś wpadło... Jak uważacie co będzie?!
Dnia 2010-04-13 o godz. 09:35 ~Kuter napisał(a):
> już 20% papiera się przemieliło...:) Nikt nie chce się
> pakować za wysoko, a wyskakują ci którzy od wczoraj
> zgarnęli po kilkanaście %... Ciekawa sytuacja...
> Zastanawiam się co robić:D Trochę mam ze wczoraj i dziś
> też już coś wpadło... Jak uważacie co będzie?!
najlepiej wyjdą na tym Ci co kupili wczoraj! choć wygląda na to że jedna trzecia z nich już się pozbyła akcji.... Piękna walka niedźwiedzi z bykami...:D
pewnei zaraz małe cofanko, bo nie chce mi się wierzyć, ze będzie tylko w górę... Na pewno nadarzy się okazja na dobranie po chociaż trochę niższej cenie
ta spółka to faktycznie nie lada okazja do zarobku:D ...ale nie zapominaj, ze jeszcze jest 700k akcji kupionych wczoraj w granicach 0,8-0,99zl. A zarobek 20-40% w ciągu 2 dni jest naprawdę kuszący... Jeśli ktoś wysypie trochę większą ilość akcji, reszta pójdzie za nim... ratując jak największy zysk... Pewnie znajdą się tacy, którzy będą z tego chcieli jak najwięcej skubnąć, ale czy udźwigną taki ciężar? W perspektywie kilku czy kilkunastu dni na pewno będzie można zyskać:)