Nie można-to spodnie przez głowę naciągnąć, a na GPW -to wszystko można,szczególnie stracić na PZU jak Eureko będzie sypać,ten papier będzie chyba jeszcze gorzej się zachowywał,jak akcje PGE
jestem pewien ze debiut na GPW bedzie ponizej ceny emisyjnej..... a potem juz tylko nizej..... tym razem bedzie mozna na tym IPO tylko stracic... radze sie nie napalac......
Po trzech latach otrzymałem 222 zł. zysku od kapitału 30.000. Gwarantowany udział w zysku wynosił 84%. Zwrot nastąpił dopiero po 17 dniach od zakończenia okresu odpowiedzialności. Nieudacznicy żyjący z naszych pieniędzy czy oszukańcy? Pewnie jedno i drugie. Nigdy więcej nic z produktów PZU.
Piszę, bo też mnie oszukano. Zupełnie tak samo. Uważam, iż jest to z premedytacją prowadzone "strzyżenie baranów" bo tak to się chyba nazywa. W tym naszym kraju nikt niestety nie kontroluje takiego procederu. Piszę by ostrzec innych. Ja za naukę już zapłaciłam. Po 3 latach został mi zwrócony tylko kapitał. Chyba i tak miałam szczęście bo mogłam przecież stracić wszystkie zaiwestowane pieniądze.
no właśnie stracić nie mogłeś, jakbyś sam zainwestował w to na czym oparli produkt to pewnie byś stracił, a tak dzięki konstrukcji od początku pewne było, że kapitał odzyskasz, a jaki będzie zysk to już się okaże. każdy wie, że może się nie udać tylko udaje że nie pamięta, bo był łasy na pieniądze i myślał, że majątek zarobi-a tu taki psikus:) kto może przewidzieć co będzie za rok, dwa a w tym przypadku trzy, to prawie jak loteria, tyle, że nie zdajemy się na ślepy los, a na przeczucia grupy analityków. myślmy rozsądnie
Nie jest prawdą, że nikt nie przewodzi giełdy, ale tu nie o tym. Znam produkt, pracowałam dla pzu, nigdy nikomu go nie sprzedałam, bo od początku było wiadome, nie dla klienta rzecz jasna, że żadnego zysku nie będzie.
Odbierając pieniądze po śmierci mojej żony zostałem namówiony na "inwestycję "
12 tyś. W Świat Zysków mimo iż zwróciłem uwagę że pieniądze będą mi potrzebne za rok nie poinformowano mnie ze inwestuje na 5 lat. Zachwalano że pieniądze inwestują w pewne firmy farmaceutyczne. Nie mam pewności czy doczekam się tych pieniędzy o zyskach nie wspomnę
To oszustwo niestety... Dzisiaj wypłacając po 5 latach okazało się że dostanę tyle ile wpłaciłam. Pani z PZU świadomie mnie okłamałaś że wpłacając na 5 lat i nie wybierając tych pieniędzy wcześniej dostanę jeszcze raz tyle ile wpłaciłam. Pieniądze były zamrożone na 5 lat i zero zysku. Może Pan spróbuje złożyć reklamacje. Przykre jak ludzie potrafią wykorzystać ludzi w żałobie, bo u mnie też była taka sytuacja że po smierci członka rodziny zostałam namówiona na ten produkt....