• Niebawem wzrost Autor: ~Captain [178.56.40.*]
    co najmniej 100%
  • Re: Niebawem wzrost Autor: slawek_wr [89.174.230.*]
    Obecna kapitalizacja tej firemki to .............................................. niebotyczne 85 mln zł, a było więcej.
    Gdzie namacalnie mogę sprawdzić, że ta firma jest rzeczywiście tyle warta??????
    To raczej pytanie retoryczne.
  • Re: Niebawem wzrost Autor: ~Captain [178.56.40.*]
    pod koniec miesiąca będzie ca 170 mln i nikogo to nie zdziwi
  • Re: Niebawem wzrost Autor: ~spokojny123 [78.8.20.*]
    Z czego te "niebawem" wywróżyłeś kolego ? Specjalistów od wróżenia z fusów już tu poznałem, przeróżnych "analityków" od świec pionowych i poziomych też już tu przerobiłem i w dalszym ciągu nikt nic nie wie. Ja raczej obstawiam dalszy spadek do około 70 grosiaków. Nie ma informacji zeby ktos z zarzadu kupował , czyli jest za drogo. Sam mam to po 1 zł i to jest moja pokuta za chciwosć że nie sprzedałem tego jeszcze na NC. Teraz to chyba meila napisze do ordynariatu polowego o zwyzkę kursu hahaha. zdaje sie że dla drobnych graczy NC to pole do popisu, tu sie zapowiada kiszonka. Zero zainteresowania sie spółką. Obym sie mylił i mile rozczarował "niebawem" .
  • Re: Niebawem wzrost Autor: ~janek [195.72.148.*]
    A niby po co ma zarząd kupować jak posiadają grubo ponad 80% akcji i nie chcą sprzedawać . Ta niby firemka jak mówicie jeszcze da sporo zarobić ,a to co teraz obserwujemy to ruch tych którzy myśleli ,że po przejściu na główny będzie rosła w kosmos.
  • Re: Niebawem wzrost Autor: ~Bartek [195.150.61.*]
    Oni przecież musza upłynnic spółkę. Weic dalsze sypanie nieuniknione. Będzie taka sama kiszonka jak na investkonsult. Który obecnie ma znacznie wieksze zyski i kapitalizaje kolo 70 mln. Wiec nie ma żadnych racjonalnych przesłanek by FF był droższy niż 70 groszy. Na NC FF był jedną z lepszych spółek i ludzie kupowali na ślepo "pod przejście". Tutaj jest nie tylko średnią z c/z 20 ale i jedne w kilkuset takich średnich. Po takim przejściu zaufanie inwestoró szybko nie wróci.................
[x]
FASTFIN 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.