Uciekłeś czy dostałeś przepustkę?
Sorry, zapomniałem. Rzeczywiście dzieci z niedorozwojem umysłowym, po tygodniu w specjalnych ośrodkach szkolno wychowawczych na "łykend" wracają do domów.
jak wrócisz opowiedz wychowawcy, ze napisałeś coś na komputerze. Będzie się cieszył, że jego praca nie idzie na marne.
rok temu dołki ADX i ATR były lekko przesunięte. Dołek ADX był 8 tygodnie przed dołkiem ATR, teraz wydaje się, ze oba dołki będą równocześnie jak na przełomie 2006/2007.
Witam Macieju wszedłem w Jago na poziomie 1,94 ale miałe obawy czy poradzi sobie z oporem na tym poziomie ;-)Ale dzisiaj ładnie wybiło na wysoki wolumenie,mam nadzieje że kurs teraz śmiało bedzie szybował w góre przynajmiej w okolice 2,26 gdzie może napotka opór a póxniej dalsze wzrosty;-)Niepokoi mnie cognorchociaz po ostatnich wzrostach należy mu sie lekki odpoczynek,ale baton na 3,90 -4,00 straszny-wydaje sie nie do przebicia ;-))Zakupiłem jeszcze Relpol ;-))Zastanawiam sie nad ponarem ale jak przebije 1,80 na wysokim wolumenie-co sadzisz o Ponarze?????Pozdrawiam Macieju
aby w koncu trafic - co w obecnej sytuacji może mu się w końcu udac
ale ale Maciek oprócz połechtania własnego ego chce zatrzec wspomnienie o zapowiadanej przez niego zwale przy 2400 na wigu 20 i swoich 90% innych nietrafionych rekomendacji
trez KOMPROMITACJA jak wg Ciebie zachowa się kurs JAGO?
Może wspomnijmy o INC-u, KOMPAPIE, ZREMBIE, IBS-ie. Ostatnio zabrałeś głos na INC-u i oczywiście wtopa. Teraz kompromitujesz się na na JAGO, do kompletu brakuje Ci pozostałych papierów. Postaraj się bo tracisz formę.
Ps. ilu dziesiątek nicków używasz? Twój styl pisania przypomina wiele gnid, które pojawiają się na forum, nie piszą niczego sensownego, atakują innych a potem kiedy już sam ich widok powoduje odruchy wymiotne, szybko zmieniają nicka i zaczynają od nowa.
Nie masz nic pożytecznego do roboty czy czerpiesz z pisania bzdetów bez ładu i składu jakąś perwersyjną przyjemność?
Nie mam zamiaru więcej odpowiadać na Twoje idiotyzmy. Pisz sobie co tam chcesz. Za kilka dni, kiedy już zniknie trez, pojawisz się pod innym nickiem i znowu zaczniesz wypisywać farmazony.
oj chyba w poniedziałek korekta na jago w ślad za całą gpw... w piątek typowałem sobie kolejny szczyt tego roczny w poniedziałek, lecz wydazenia dzisiejsze mogą to zniweczyc... ale na chwile, chwile którą wykorzystają tacy co wczoraj kupowali więcej.... dokupić taniej bedzie okazja i wio na 3zł
być może w poniedziałek papier spadnie na fali niepewności i strachu związanego z wydarzeniami sobotnimi, ale nie zmieni to przecież wskazań na wykresie tygodniowym a na tym wykresie widać rozpoczęcie trendu wzrostowego.
Na sygnały techniczne trzeba patrzeć w perspektywie interwału czasowego wykresu na jakim powstają.
Inny zasięg czasowy będą miały sygnały z wykresu godzinowego, inne z dziennego a jeszcze inne z tygodniowego.
Prawdopodobnie spadki będą na otwarciu i będzie to dotyczyć wszystkich papierów. Chociażby dlatego że cofnie się popyt w oczekiwaniu na rozwój sytuacji. Ale zamknięcie będzie zależne od USA i całkiem możliwe że będzie neutralne lub na +.
Brawo Macieju.Też uważam,że poniedziałek powinien być wolnym od handlu.Niewielu jest ludzi tak myslących.Ja wraz z małżonką sobotę i niedzielę spędziłem w smutku i żałobie ze łzami w oczach,bo przecież odeszło od nas ta nagle,tylu wspaniałych ludzi.