Czyli celowa zwałka pod skup akcji,pięknie ale wiadomo chcą kupić jak najtaniej.
To czy im oddamy zależy od nas.
Dzisiaj dokupiłem i zostało mi jeszcze na pare setek sztuk ale raczej nie dam rady
napakować więcej.
Za coś trza żyć i wyplaty całej nie da się tylko na akcje przeznaczyć.
Ja nie proponuję zakupu akcji tej firmy w wielkich ilościach, bo ma ona bardzo słabą płynność. Jak masz do 5k to wystarczy. Sam obecnie ograniczam się do mniejszego zaangażowania, po sprzedaży w styczniu wszedłem dziś i czekam na dalszy rozwój wydarzeń. Wydaj mi się, że cena jest dobra, mimo iż dużo wyższa niż przed rokiem.
Pozdrawiam wytrwałych, mimo iż uważam że oni najmniej zarabiają.
prezes powiedział to juz dawno, wiadomość nieaktualna, skup z granicą 3,50 został zamkniety na ostatnim walnym, teraz szykują sie do skupu z granicą 4,50, wiec warto pozostac z papierami
Zenek nie powiem deczko mnie irytuje :) Ja tam jestem zapakowany od ponad 2 lat i może nie wykorzystałem wielu sposobności ale tyż nie płaczę za specjalnie :) w końcu inwestycja nie taka zła :) i dywidendzia była toć to mój cały portfelik 100% w Procad :)
Czapajewo ja Ciebie naprawdę bardzo szanuję i powiem nawet że jesteś na tym forum najbardziej merytorycznie przygotowany jeśli chodzi o znajomość Procada. Ale papier trzeba wietrzyć :-)
A tam co tam może nie będe najbogatrzy- nie sprzedalem za 4 PLN to nie będe polował na 3 PLN w średniej perspektywie po 4 czy 3 PLN to tylko kwestia miesiąca skupu albo jedno dniowego rajdu pana Korzeniowskiego.