Kiedys "jack" ,jak będziemy już powyżej 15 zł na WXF to coś Ci przypomne z pewnej historii,kirdy kupowałem po 8 zł a wywaliłem po 14zł.
Teraz ponawiam i pisze Ci poraz kolejny- walimy na 16 zł !!!!!!
Po tyle wywalę,załozysz się????
stawiłem do K ,więc wywalaj i zobaczymy jaki z Ciebie DT - DAWAJ
wywalilem wszystko i odkupilem ile chciałem po 8,11-8,26 pln i znowu wywalam ! Ile więc zarobilem w 2-3 mce ? a no około 30% na czysto!!!!!!! To jest moja odpowiedz dla Ciebie szanowny Inwestorze-zebrani-Towarzysze itd.Oczywiście 16.pln mi w obecnej chwili pasuje ale prędzej jeszcze sprzedam i odkupię po ok.8-8,25.pln. niż będzie te Twoje 16.pln.zobaczymy? Pozdrawiam
przy nicNierobieniu dalej bym miał tyle samo a tak przybyło mi sporo kasy.I mogę sobie pozwolic na dalsze ryzyko.Pisze tu z kilkoma osobami i znają one moje zdanie na temat WXF jak widzisz-czytasz zawsze piszę co robię i łatwo mozna sprawdzić kto tu ZARABIA! Miałem tu już "analitykow" 3-2-1 rok/ws. ich juz dawno nie ma
(poszli w skarpetkach) a Ja mam sie wyśmienicie.
Wylazłem wczesniej po 8,60zł i przeszłem na OIL.Pograłem troche i wróciłem bo to ostatni dzwonek przed marszem na północ. Nie sprzeczam sie dziecinnie,kto tu mądrzejszy i ilu tu było analityków. Ja nie znam się wogóle na giełdzie a CI mówie - walimy na 16 zł. Gratuluje szybkich zarobków i zycze Ci tego z całego serca.
Nic nie trwa wiecznie - pamniętaj!!! Nawet syf potrafi na czole peknąc i rana sie goi.
WXF wali na nowe szczyty !!!!!!!Czy tego chcesz ,czy nie!!!!!!!!!!
Siema i do zobaczyska na 16 zł
jestem za 16 zł a nawet za 8 zł :) Jak urośnie to już z resztą skromnych grosików tu nie wchodze a jak bedzie jeszcze tydzień poniżej 8,30 to zajebiście bo w takim czasie gdzie indziej będzie wyjście. Jack troche ściemnia chyba z tymi wartościami zakupów bo po tych cenach to była sprzedaż a nie kupno ale co tam w końcu jestem blondynka :)
ps. jako blondi wam pisze że zakupy z partyzanta są a to dobrze :) ale blondi głupiótka jest :)
Wszyscy łącznie z jackiem już wyprzedani a to dopiero początek. Jak już kiedyś pisałem widzę tutaj analogię do boryszewa. Jeśli ktoś nie wie o co chodzi niech popatrzy z ciekawości na borka, co tam się działo i w jakim czasie
Jak bylo w ch...... po 8,26 nikt nie bral oprócz mnie!!!!! spoko kolego i nie wypisuj tych bzdur bo mi nerwa ruszasz -BRAKIEM WIEDZY I KOMPETENCJI !!!!!!!!!!!!!!!!!
już nie odkupię na 100%. Musisz przyznać że jednak nigdy sie nie mylę !!! Zarobiłem już kupę kasy na tym Ukochanym-Badziewiu nr1. i dalej mam zamiar zarabiać.A 14-16 pln. jak pisałeś nie widać i szybko nie zobaczysz.Podbieram cały czas jak spada poniżej 8.pln bo znowu mam sporo akcji zakupionych właśnie po 7,xx do 8,19.pln.Pozdrawiam