Mi się juz skończyła gotówka na walkę z trendem. Myślałem że coś wybije a tu mnie zasypali. Nie siedzcie cicho tylko tez dokupujcie...... Gdy wszyscy kupimy to wzrośnie..
Niestety moze byc jeszcze gorzej, nawet na te chwile nie probuje usredniac, obawiam sie, ze to wtopiona kasa, zeby FF nie podzielil losu Torry, wszeli na glowny, troche pobeda i znikna a MY zostaniemy z reka w nocniku. Animatorzy zrobili good job, a my zostalismy z doslownie z papierem toal.
Mówcie co chcecie.... nikt tu już nawet na spadki nie nagania... totalna cisza.... a to oznacza że juz kto miał kupić to kupił. 7 dzień spadków, to nie ma moje nerwy. Nie chce sie obudzić gdy będzie za 0,60 gorszy i wtedy dowiem się czemu tak naprawde spadało. Takie spadki to nie jest naturalna rzecz szczególnie, że wig rośnie od kilku sesji. Nie chce zostać z akcjami jak ostatni leszcz gdy nastroje na giełdzie bedą fatalne. Przyznaję ... straciłem tutaj kase choć kupowałem tanio(tak wtedy mi się wydawało). Życze wam powodzenie, bo nikomu nie życze spadków. Dla mnie ryzyko jest zbyt duże.
kiedy sie spadki zakoncza ? jak cwk i cz prestana zwiedzac nowe galaktyki, to nie new connect dzieciaki, wydmuszka jeszcze conajniej 50% zrobi to jest dopiero przygotrowanie do zjazdu....
W sumie w styczniu spółka kosztowała 60 groszy. Potem ją wypompowali na 1,4 zł jedynie pod przejście, bo wyniki za 4Q okazały się mocno słabe. Według mnie teraz będzie powolne obsuwanie się do 0,65 ale nie chce krakać. Dla mnie c/z równe 10 to właściwa wycena spółek. Dlatego gdy tutaj widzę c/z na poziomie 20 to wiem że jest gdzie spadać. Oczywiście mogę się mylić....