Dziwne jakoś tych zapór przed "spadaniem" nie wycofali. Bo to nie zapory tylko goście, którzy chcą kupić dużo papiera jeszcze przed prawdziwymi wzrostami, kiedy to rynek zorientuje się, za wartość samych dotacji to 40 mln zł, kasa z emisji 12 mln i kasa z majątku prawie 6 mln, razem 58 mlnn, czyli aby c.wk było 1 to akcje musiałyby kosztować ponad 8 zł z haczykiem a właściwie sporym hakiem.
To gdzie dopiero dążenie do średniej rynkowej wynoszącej c/wk = 2!!!!!!
Jestem jednym z tych gości. za mało uzbierałem w okolicach 3zł więc teraz dobieram na wyższych poziomach. Uważam że nie ma co skakać tylko zbierać i stabilnie rosnąć (tak po 20% ;) Spółka wydaje się dopiero wykluwać a ma szansę na stworzenie silnej stabilnej firmy. Chyba można ją traktować długoterminowo.
ROZUMIE ROZGORYCZENIE KOLEGI BO NIE MASZ AKCJI A BOISZ SIE KUPIC ALE TO TWOJ KLOPOT, ZAPOMNIALES ZE ORZEL MA DUZE DOSWIADCZENIE W POZYSKIWANIU TYCH SRODKOW
Ja rozumiem , że ma doświadczenie w pozyskiwaniu środków , tylko gdzie one są????/ Raczej ma doświadczenie w przepierd.....laniu środków , jeśli je w ogóle dostał lub dostanie!!!