Cały czas posiadasz akcje??? Miałeś byc kika dni.... oby Twoja krótkoterminowa inwestycja nie przerodziła sie w długoterminową...................
Gdy zarząd wywala akcje to AT nie pomoże. Nikt nie ufa spółce gdy osoby z dostępem do poufnych informacji stwierdzają, że najbliższa przyszłośc FF nie rysuje sie kolorowo......
Dokładnie od paru sesji posiadam akcje FFI. i w najbliszszej przyszłosci będę je posiadał .Ekstremalnie wyprzedane wskażniki ,jak też dojscie do 50% zniesienia fibo. oraz 9 czarnych świec karze patrzeć z optymizmem na kilka tygodni ,bo tyle według mnie zostało czasu do zakończenia obecnej fali hossy .Potem nastąpi 20-30% spadek indeksów .
Dalej wierzysz w odbicie??? Wig przełmuje nowe szczyty a tu ciegle nowe opory przełamywane. Dlatego właśnie nie inwestuje w spółki z trendem spadkowym. Sam przewidywałem że będzie odbice w okolicach 0,86 i tak do 1 zł może dojśc......Jak widac pomyliłem się........ z trendem juz sien nie wygra. ....... szczególnie że wnet wig zacznie spadac... Lepiej kupic cos co rośnie. Gdy sie pomylicie co do zasięgu wzrostów to w najgorszym raqzie zarobicie mniej niż się dało. A tutaj strata
Drogi staruszku co do wzrostów jestem przekonany w naj bliszszej przyszlości ,co do zasięgów narazie się nie wypowiadam .Narazie mam trudnosć z interpretacją fal elliota ,czy poziom 1.4 był apsolutnym szczytem czy też szczytem fali 3 W tym drugim wariancie ,50% zniesienia wynosi 0.77- 0.78zł iprzytym poziomie upatrywałbym koniec spadków ,zaś w wariancie pierwszym zniesienie to wynosiło 0.83zł i należałoby się spodziewac spadków nawed na poziom 0.70-0.74zl .