nie wiem czy temu grubasowi uda sie zebrac po te 28gr bo co zbierze to potem mu odbiora po 29 i takie kiszenie z zarobkiem 3%. NCINDEX zaczyna rosnac wiec spodziewam sie lada dzien wzrostow na tym mule. Szar dzis ladnie wystartowal po miesiecznej obsuwie
jakos nie widze zainteresowania papierem ...
stoi po 29, niby cos dzis skubneli, ledwie 10tys zl, ale po chwili znowu pojawiaja sie chetni na S po 29, nie mowiac juz o tych ktorzy sie kisza z wystawionymi S po 30, a sa to kupione papiery po 29...
ciezki jest tu los groszowych ciulaczy, juz bym wolal np centka, advadisa czy bbidev do takich dzialan, tu za maly ruch panuje
to jest wlasnie najlepsze, chyba wszystkim sie wydaje ze tu naganiaja na spadki :P
to jest Twoj zasadniczy blad
drugi to taki ze ... cos jest nieuczciwe, pamietaj tu jest gielda, zjedz badz zostan zjedzony, to nie instytucja charytatywna
idac dalej tym tropem, skoro to nie instytucja charytatywna ... to jak myslisz tabuny ludkow ktorzy trzymaja papier po kilkadziesiat tysiecy, czy przyjdzie sw mikolaj i wywinduje im papier o kilkadziesiat procent zeby mogli sprzedac z zyskiem ?
albo innym ludkom, ktorzy graja na te 3 procent kupujac po 28-29 i chcac sprzedac po 30
juz prawie dwa tygodnie jak widze wisza niektore zlecenia po 30 na S i nic
zawsze to lepiej niz w banku na lokacie, ale dla mnie kicha
uwazam ze nie powinno im sie dac zarobic, nie mozna ciagnac za soba pasozytow
wiec zakladajac nawet twpj optymistyczny scenariusz ze ma sie szykowac ruch na papierze, to najpierw jako pies pociagowy strzasnal niepotrzebne pchelki
Twoje "nie chce naganiac na spadki bo to nieuczciwe" naprawde mnie rozbawilo