Wielu z NAS wtopilo i wyglada TO nieciekawie, ponoc prezio powiedzial, ze bedzie wywalal >0,6 i tam mozemy zanurkowac, przykre ale prawdopodobne. Ja nie sprzedaje, bo mam spora strate, wiec trudno, sprobuje usrednic ale na samym dolku, tylko gdzie ten DOLEK???
Widzę że z dyżurnego pesymisty ,muszę zmienić się w pocieszyciela ,ale tego się spodziewałem ,i uważam że narazie pierwsza odslona spadków ma się ku koncowi ,nie dlatego że wczoraj kupiłem lecz z analizy technicznej i z nastrojów drobnych inwestorów .
AT sie sprawdza bardziej gdy mamy do czynienia z spadkiem niczym nie spowodowanym. tu jednak mamy duże rozczarowanie inwestorów zarówno przejsciem na główny jak i słabnącymi wynikami spółki. Tak czy siak coś powinno podskoczyć...... oby...
Uwazałem i nadal uważam ,że nasza giełda porusza się wedle analizy technicznej .Jak kurs FFI. oscylował 1.30-1.40zł uznałem ,ze narazie ma dość ,tak i teraz przy kursie 0.83zl to jest 50% zniesienia fibo warto zaryzykować i kupić akcje tej spółki ,a czas pokarze czy zrobilem dobrze .