Powoli zaczynamy jazde w gore, w przyszlym tygodniu jazda pod 1zl, ja juz dzis powolutku wszedlem po 66gr ,a jutro kolejne dokupowanie, w sumie ok 50tys. wloze w spoleczke, powiedzcie mi tylko kiedys sa notowane ostatni raz PDA e-kiosku???, zycze powodzenia i wzjemnie sobie:)
Kolego tutaj zobaczymy jeszcze dno w granicach 0,55 - 0,57.później może ale tylko może. spółeczka mało kontaktowa z inwestorami i jak na razie zero informacji ze spółeczki ostatnie parę m-cy temu, nie za dobrze to wróży na NC!!!
zadalem pytanie spolce kiedy ostatni raz beda notowane PDA ekiosku, bo uwazam ze pod przejscie na rynek NC bedzie zwyzka kursu o jakies 15-20%, wiec powolutku po 1-2tys. zbieranko:), wystrzal pod 80gr pewny, juz na dniach
niestety nie dziwi mnie to , też kiedyś do nich pisałem i cisza. widać, że mały szacunek do akcjonariatu.od kilku miesięcy zero informacji ze spółki, nie wierzę, że nic ciekawego dla nas akcjonariuszy się dzieje.no i oczywiście takie zachowanie odstrasza przyszłych akcjonariuszy. dlatego dół, dół, i jeszcze raz dół!!!!!!!
wyluzowac ... prezio zakonczyl pewien trudny rozdzial w zyciu .. wyszedl na prosta .... zapytam go dzis ... co dalej i dam znac ))) tez ostrze sobie zabki na akcje
PS Poki co ..szeroki sie pierdoli .... tu tez kiszenie