Mecha parszywy naganiaczu... ubrali mnie po 1,1zł!! Oddawaj pieniądze oszuście albo przepraszaj!!!!!!!!! Ja pierdziele, 3 dni i juz jestem totalnie w dupie....... Dopiero teraz zobaczyłem raport za 4 Q - kur...a ---- 900tys zysku netto przy kapitalizacji 110 mln - jak brałem. Załamałem się.....Kebab ma wieksze roczne zyski a nikt nie daje za niego 110 mln!!!!!
Wywalacie leszcze?.. Świetnie, nie sądziłem, że będę mógł kupować na takich poziomach. W ostatnich dniach wziąłem ponad 300k papiera. Sypcie dalej, nic mnie tak nie cieszy, jak kupno dobrych spółek w atrakcyjnych cenach...
Ufff przynajmniej mecha daje sie ubierac,... teraz wiem komu sorzedałem. Szkoda ze jak kupowałes za 1,2 to też sie śmiałes ze lubisz kupowac na tak śmiesznych poziomach.... 100k kupiles za 1,2 czy sie nie myle..... to musi bolec... choc widząc Twoje inne inwetsycje to już jestes przyzwyczajony do lania.
co sie czepiliscie chlopaka?
- byl czas zeby kupic, byl czas zeby sprzedac... co wtedy robiliscie?
sam pisalem kiedy pozbywac sie papiera, a uwazam sie za bardzo ostroznego gracza
teraz dajcie se siana i ew. wyciagnijcie jakies wnioski z tego co sie stalo
jesli ta lekcja zostanie wam w pamieci, to super, jesli nie... dalej bedziecie dawac ciala
Jeżeli to do mnie to wcześniej GPPI bardzo zredukowałem - wg. mnie za dużo tu niepewności (podstawowa zasada ochrona kapitału).
Także ja GPPI wyciągał nie będę.
Chociaż JAK WSZYSTKO UŁOŻY SIĘ POMYŚLNIE dla GPPI to będziemy świadkami spektakularnych wzrostów.
Wtedy spróbuję się podłączyć....
Maxi czyli Mecha - co cię tak zdenerwowało - że kupuję taniej a ty bierzesz drożej i mówisz, że jest fajnie po czym spółka spada....
Czy, że się śmieję jak piszesz , że wróciłeś ze słonecznej Portugalii i zdziwił cię kurs FF.
Te twoje posty znam od dawna i wiem jedno: Jesteś chory na swoją nieudolność i nienawiść do ludzi.
tak jechał nasz "dobry kolega" na gppi a ono już za 1,2... oddalono wniosek o ogłoszenie upadłości
http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=7481&ncc_index=GPP&id_tr=1
dobrze że człowiek ma własny rozum i nie słucha tego Mecha śmiecia!!!