Dnia 2010-04-06 o godz. 08:53 ~gość napisał(a):
> spadnie spokojnie na 13 - z tego co wiem właśnie kryzys
> dotarł do tej firmy - przegrane projekty , tną koszty i
> chyba pierwszy raz kwartał na minusie DLATEGO KUP NETMEDIA
Patrząc na inne spółki ta ani za dużo nie rośnie ani za dużo nie spada, więc jak spadnie gdy rynki będą w odwrocie to nie dużo natomiast jeśli będzie przejęcie jakiejś większej spółki IT to wtedy zysk może być znacznie większy rzędu 30-40% w ciągu kilku sesji więc myślę że może okazać się że warto trzymać ale to tylko moje dywagację a jak będzie i czy będzie coś z tego przejęcia to się okaże.
I po co to wywalanie? Zyski roczne regularne i duże,4 kwartał był znakomity,a nawet jak 1 będzie gorszy,to co z tego? Widać,że leszczyńscy mają pełne spodnie ze strachu.
Leszcz zawsze leszczem będzie,choćby szczupaka udawał...
Dahliamatic, z grupy Infovide-Matrix, ma kontrakt w ARiMR wart 8,18 mln zł
PAP - Biznes
12 Kwi 2010, 11:08
12.04. Warszawa (PAP) - Spółka Dahliamatic, z grupy kapitałowej Infovide-Matrix, wygrała przetarg organizowany przez Agencję Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa na zakup licencji oprogramowania Oracle wraz z usługami wsparcia technicznego. Wartość oferty złożonej przez spółkę to 8,18 mln zł brutto - poinformowała ARiMR w komunikacie.
Przetarg był zorganizowany według procedury otwartej. W postępowaniu złożona została tylko jedna oferta.
Dahliamatic będzie świadczyła usługi wsparcia technicznego przez jeden rok.(PAP)
Dzis dokupilem troche, ale znowu spadlo, ostatnio nie mam tu szczescia. Czyzby spolka miala niemile nas zaskoczyc wynikami, jak ktos juz na tym forum wspominał?
dzisiejsze info mnie dobiło !!!!!!!
ludzie czy ktoś tu jeszcze został ????????????
wpisujcujcie się wszyscy poza pracownikami tej firmy
nie dość ,że nie ma obrotó to wszystkie transakcje jakieś ,,ustawiane'' - takie mam wrażenie przynajmniej - ale skoro członek zarządu ,,bawi się'' w zbywanie jednej sztuki akcji to jak tutaj traktować poważnie wszelkie ruchy w tej spółce ??? :(((((