wszystko co leszcze oddadza na lewo grubemu, zaraz jest wystawiane przez niego na prawo. Zobaczcie na arkusz kupna po 28gr, pierwszych 20 ofert jest wystawiane w odstepach kilku/kilkunastu minutowych i od godziny 8-13. Gruby rozlozyl sobie oferty kupna na drobniejsze zlecenia aby nie siac zamentu ze ktos zbiera.
cale 28gr to oferta kupna spekuly. Rozbita na male zlecenia. Wszystko wystawione w 1 przedziale godzinowym i co wazne zauwazcie od godziny 8 do 13
zlecenia skladane pokolei co kilkanascie minut. Po godzinie zlozenia zlecenia nawet widac jak rosnie
wydaje mi sie ze spekula nie rozbija zlecen po 1200 zl, poza tym taki wianuszek kilkunastu malych zlecen to nawet ja moglbym ustawic
a spekula ? nawet gdyby to wybierze spolke gdzie cos sie dzieje, a tutaj zupelny bezruch
od czasu cos za 5-10 tysiecy zl poleci, za malo zeby sie schylic
gdyby zrzucic spolke na 27 to od razu duzo zlecen z 30-32 by sie skasowalo, ludki nie liczycliby juz na zysk ale jak tu oddac bez straty albo z minimalna
przeciez spekula musi nasladowac leszcza zeby leszcz myslal ze to inny leszcz. Dobrze wiesz ze pisze prawde wiec nie wiem po co piszesz takie bzdety. Wczoraj skupilwszystko po 29 a dzis sobie dobiera po 28. i nie mow ze tego nie widzisz...