Zainwestowałem w trzy spółki Kopex, Petrol, PGE , wtorek zakupię Agorę nie napiszę dlaczego ale jest tego warta szkoda tylko, że wypadła z WIG20. Kopex zrobi odbicie w maju i wyceniany jest pod 30zł(rekomendacje), Petrol kto zakupi teraz, to do października zarobi razy trzy( a jak przyjdzie ropożylna informacja- to trudno wycenić 2lata temu 1akcja wynosiła ok 400zł.), na temat tej spółki pisałem ostatnimi czasy na jej forum i nie będę się powtarzał, PGE będzie i jest jedną z najbardziej stabilnych spółek, tu zarobki będą krótkie ale też straty minimalne przy wahnięciach na WIG20. Na Polnordzie byłem krótko lecz z niewielkim zyskiem, dziwna spółka a do Procardu nawet się nie przymierzałem ale sprawdzę. Pozdrawiam akcjonariuszy, szczególnie tych długoterminowych.
Ja kupiłem Agore i wciąż lekko dobieram. Na razie zarówno wyniki jak i notowania wyglądają obiecująco. Mam wrażenie że z punktu stabilności notowań to lepiej dla Agory że wypadła z W20. Spółki z W20 stanowią bowiem narzędzie do ustawki na kontraktach.