O czym Ty piszesz ?... Nikt przy zdrowych zmysłach tego nie ważmie po 0.04 gr... No !...chyba , że sami się do kńca ubierzecie w tego giganta ilościowaj emisji akcji :)))
A jeszcze żeby Wam sie nie nudziło . Prezes deklaruje dodrukować nową emisje pewnie podobną do tej , także przebijacie miliard papiera , to dopiero będzie jazda he he he he :))))
Dnia 2010-03-31 o godz. 15:13 ~Władca !!!!!!!!!! napisał(a):
> O czym Ty piszesz ?... Nikt przy zdrowych zmysłach tego nie
> ważmie po 0.04 gr... No !...chyba , że sami się do kńca
> ubierzecie w tego giganta ilościowaj emisji akcji :)))
A
> jeszcze żeby Wam sie nie nudziło . Prezes deklaruje
> dodrukować nową emisje pewnie podobną do tej , także
> przebijacie miliard papiera , to dopiero będzie jazda he he
> he he :))))
I dalej robisz ludziom nie zorientowanym w temacie zamieszanie , naganiasz od początku notowań Agromy jaki to śmieć a twoje nagonki nie mają odzewu oprócz kilku gości którzy bawią się kursem i co jakiś czas rzucają ochłapy po 3 grosze ale jakoś paniki w ten sposób nie wywołują ..
Przejrzałem -Palestrę - poziom techniczny bardzo mierny ...
Nie masz najmniejszego pojęcia umiejętnościach poszczegółnych Fighterów , więc po co wstawiasz te głupie gadki , kompromitując się jeszcze bardziej ?... Na Ciebie wystarczyłby mój trzynastoletni syn :))))) , który juz jest mistrzem pilski w swojej kategori wagowej :))))
Dnia 2010-03-31 o godz. 15:38 ~Władca !!!!!!! napisał(a):
> Nie masz najmniejszego pojęcia umiejętnościach
> poszczegółnych Fighterów , więc po co wstawiasz te głupie
> gadki , kompromitując się jeszcze bardziej ?... Na Ciebie
> wystarczyłby mój trzynastoletni syn :))))) , który juz jest
> mistrzem pilski w swojej kategori wagowej :))))
Oczy mnie na razie nie zawodzą , obejrzałem kilka filmików i szału tam nie widziałem ...
Już nawet nie straszysz swoją osobą tylko synem ..
Jesteś gdzieś na którymś z filmików chętnie bym popatrzył co sobą prezentujesz ???
Straszenie nie leży w mojej naturze , bo każdy człowiek ma prawo do godnego życia , ale i każdy może zostwć wojownikiem , więc nie dorabiaj uszu do mojego komentarza :))) Tak jestem tam , ale to juz pozostawmy pod Twoja inteligencje :)))
Dnia 2010-03-31 o godz. 15:50 ~Władca !!!! napisał(a):
> Straszenie nie leży w mojej naturze , bo każdy człowiek ma
> prawo do godnego życia , ale i każdy może zostwć
> wojownikiem , więc nie dorabiaj uszu do mojego komentarza
> :))) Tak jestem tam , ale to juz pozostawmy pod Twoja
> inteligencje :)))
Odnośnie straszenia to przypominam sobie twoje poprzednie wątki i wprost dajesz do zrozumienia jaki jesteś mocarz .
Ale mniejsza o to . W naturze wojownika a nie chwalipięty leży spokój i powstrzymywanie się od agresji poza ringiem lub matą a u ciebie agresja słowna na wątkach aż się wylewa ....
Czyżbyś w ten sposób leczył kompleksy tylko czego ???
Mimo wszystko pozdrawiam wojownika którym chyba jesteś .???
Tu sie z Tobą zgadzam w zupełności :))) że agresja niczemu dobremu nie służy , chyba , .że zdrowy sportowy agresor Ci sie wlączy , a nawet jst potrzebny i to jest jedyny aspekt naszej rozmowy , w której przyznaje Ci rację :))) Kilka moich postów zareagowalo nerwowo w odpawiedzi na inwektywy pod mioim adresem. No ! ale juz po bólu :))) Inwestuj dalej w Agrome , obserwuj , komentuj , a ja spadam na salke :)))
Dnia 2010-03-31 o godz. 14:55 ~xxxx napisał(a):
> MUSICIE BRAĆ Z PRAWEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZAPOMNIJCIE
> JUŻ 0,03
SZKODA CZASU WASZEGO I NASZEGO :-)
BARDZO WAŻNA INFORMACJA DLA PLANUJĄCYCH SPRZEDAWAĆ PO 3 GROSZE -
PCHNIJCIE TERAZ WSZYSTKIE AKCJE KUPIONE PO 4 -5 GROSZY I BĘDZIECIE MOGLI SZYBKO ODROBIĆ STRATY NA INNYCH WALORACH ...;-)
JAK NIE UMIESZ CZYTAC MIEDZY WIERSZAMI TO MORDA W KUBEL mysle ze te inwektywy to domnie ALE CI WYBACZAM DOSKONALE WIEM ZE NA TYM POZIOMIE NIE MA ZAROBIONYCH
Dnia 2010-03-31 o godz. 15:27 zyga51 napisał(a):
> JAK NIE UMIESZ CZYTAC MIEDZY WIERSZAMI TO MORDA W KUBEL
> mysle ze te inwektywy to domnie ALE CI WYBACZAM
> DOSKONALE WIEM ZE NA TYM POZIOMIE NIE MA ZAROBIONYCH
Czemu dajecie powód do satysfakcji gościom którzy bawią się kursem i liczą na zmęczenie materiału .. Przypomnijcie sobie jakie pakiety szły po 4 grosze i co może to idioci brali żeby stracić 25 % ...